|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 59
Skille: 86/75
Poziom mag.: 16
|
![]() Z tego co pamiętam od Olrik'a w Ab powinieneś kupić [ITEM]parchment[/ITEM] i użyć na nim [ITEM]inkwell[/ITEM]. Kupujemy i piszemy, aż uzyskamy forme:
'"You see a parchment. It weighs 2.00 oz. It says 'Roses are red, violets are blue, sugar is sweet and so are you.' Excellent!."' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Venore
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 59
Skille: 86/75
Poziom mag.: 16
|
![]() Z tego co pamiętam od Olrik'a w Ab powinieneś kupić [ITEM]parchment[/ITEM] i użyć na nim [ITEM]inkwell[/ITEM]. Kupujemy i piszemy, aż uzyskamy forme:
'"You see a parchment. It weighs 2.00 oz. It says 'Roses are red, violets are blue, sugar is sweet and so are you.' Excellent!."' ![]() A tak btw. wszystko to jest częścią Kissing a Pig Quest'u : http://www.wiki.hunted.pl/wiki/Kissi..._Quest/Spoiler Prosze moda, aby usunął mojego wyższego posta. Przepraszam za to, ale siedze na iPlusie i net je/t jaki jest Ostatnio edytowany przez Sogeking - 17-07-2008 o 16:04. Powód: Dopisanie prośby o skasowanie wyższego posta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Świat: Azura
|
![]() z 30min tak robilem probujac to zamienic i nic ;p a tak w ogole to chodzi mi o meriana quest... motyw djina i tej syreny i nie mam skad tego love poem wytrzasnac ;/
![]() |
#5 | |
Blondynka
|
![]() Jesteś pewien?
Na wiki, na erigu i pl jest napisane, że: Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nie ma tego na trade trzeba podejść i powiedzieć hi-Love Poem-yes-bye (przynajmniej ja tak to kupiłem)
|
![]() |
![]() |