|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2008
Lokacja: Szczecin
Imię: Spethr
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() Siemka mam Elder Druida i mam pytanie..
Jak mam założony armor i hat .. i z 30 mlvl mam na 32.. To spalanie many liczy mi się jak na 30 mlvl czy 32? Ważne to dla mnie ponieważ jeśli jak 32.. to potem mam w dupe.. jakbym ściągnął te itemki. Pozdrawiam Spethr. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: XxXxXxXxXxXxXxX
Profesja: Elite Knight
Gildia: XxXxXxXxXxXxXxX
|
![]() Niestety nabija się jak na 32 :/ to samo z death ringiem , tylko w drugą stronę ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Frequenter
|
![]() Wystarczyło poszukać, omg ostatnio po forum wala się pełno takich tematów...
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Będziesz spalał jak z 30 mlvl ofc. Craban napisał że "żaden item nie spowalnia wzrostu żadnego skilla" i ja mu wierze. Dodatkowo gracze robili testy z mlvl i się ta teoria potwierdziła. pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 95
Skille: xx/24
Poziom mag.: 61
|
![]() Po pierwsze death ring nie pomaga w szybszym wbiciu shieldingu. (tibia.wikia.com plx)
Po 2 jest tak z kazdym innym przedmiotem. Itemy dodajace mlvl nie spowalniaja wbijania mlvla (sam testowalem btw). Na 2 raz przynajmniej spójrz koles ze 3 tematy nizej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() @up
Game Chat plx. PS. Raport
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
Stan: Niegrający
|
![]() Tak jak na 30.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Imię: Demonix of Dozamet
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: */30
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
![]() To czemu mając 34 mlvl 1 runka explo daje mi 2 % a jak założe Hat of The Mad i mam wtedy 35 lvl to daje mi 1 %? Żal mi dzieci neostrady, które wierzą komuś na słowo.;] Spala się jak z 32... sprawdzone i potwierdzone przez siebie
17:33 xXx [127]: w8 17:34 xXx [127]: sms pisze do mamy 17:34 xXx [127]: ze anni zrobilem Anty ![]() Anty ![]() ![]() Best Solo:[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] Best Team: [MONSTER]Hydra[/MONSTER] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Może dlatego, że ilość procentów jest zaokrąglana i za pierwszym razem wbijasz, przykładowo, 1,7%, co zaokrąglone daje 2%, a drugim razem wbijasz następne 1,7%, co razem daje ci 3,4%, po zaokrągleniu 3%, a więc tylko 1% w górę od 2%. Proste.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Devil Drago
Świat: Celesta
Poziom: 80+
Skille: 75/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Spala się tak jak na 30, Craban o tym pisał więc nie ma się co kłócić, z ringami jest identycznie. @up Chwile szybszy ; D
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Imię: Demonix of Dozamet
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: */30
Poziom mag.: 36
|
![]() Przepraszam..no możliwe mój błąd zwracam honor...;]...
17:33 xXx [127]: w8 17:34 xXx [127]: sms pisze do mamy 17:34 xXx [127]: ze anni zrobilem Anty ![]() Anty ![]() ![]() Best Solo:[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] Best Team: [MONSTER]Hydra[/MONSTER] |
![]() |
![]() |