|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Jak może juz zdążyliście sie dowiedzieć (albo i nie
![]() Mianowicie chodzi mi o coś zrobienia jak na ukochanym torgu - możliwośc wstawiania linków od konkretnej ilości postów. Takie rozwiązanie chyba w jakis sposób zwalczy te podmienione linki. Jedynym minusem może być nabijanie postów przez "pro" hakierów, no ale z tym chyba nasi moderatorzy powinni sobie poradzić. Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Jak dla mnie to dobry pomysł. Po co od razu dawać żółtodziobowi karabin, którym się sam postrzeli. Nasi nowi modkowie i tak już czyszczą co mogą. Aż forumowicze się skarżą, że są zbyt pracowici : P.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() Z jednej strony dobry pomysł - mógłby ograniczyć liczbę keyloggerów. Lecz z drugiej, jak już ktoś powiedział, zaczął by się spam w stylu "wybaczcie tego posta, lecz muszę wbić 10 by link wstawić". Widziałam już coś takiego... Poza tym, zawsze można ominąć takie zabezpieczenie i to bez większego problemu.
Podsumowując jestem na nie. Przyniosłoby to więcej problemów, niż zysków. A tak poza tym, mamy nowych, jeszcze chętnych do pracy moderatorów. Nie prościej jest zraportować temat?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Dlaczego od razu trzeba wychodzić z założenia, że potencjalny pro haksior będzie chciał napisać specjalnie te 10 postów? Według mnie nawet nie będzie mu się chciało. Może tylko kilka desperatów by na to poszło.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Fallen Angel
|
![]() Wpadliśmy na to już dawno, i dawno temu doszliśmy do wniosku że nie warto. Człowiek który ma czas, może wystawić 1000 notek komuś, kogo nie lubi(były takie przypadki). Co za problem naklepać 10 postów? Przecież może na tym nieźle zarobić. Dlatego to niczego nie rozwiąże, a jeszcze bardziej zaśmieci forum.