|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Andrychów City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silvo Fulus
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25+
|
![]() ![]() ![]() mam taki problem...skillowalem do tej pory na slimach i dalej skilluje, ale widze, ze te slimy za mocno biję, za szybko padają...na czym moge skillowac jeszcze, jesli sliym za mocno i za szybko padają ? Prosze o odpowiedz i z góry dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cyce <znaczki>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Andrychów City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silvo Fulus
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25+
|
![]() Wiesz,ale ja gram na swiecie NON PVP...gdybym mogl trenic na monku...to nawet nie otwieralbym tego tematu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Ja swoim pallkiem z 35lvl 65 dist, 45 shielding i crown setem skillowalem na cyckach kamyczkami. Nazbieraj na gobach 300 small stones lub kup 100 za 2k i wez je i idz na cycki. Ja jak skillowalem to zawsze do thais ide bo tam najmniej ludzi Ci ubije jak napiszesz no kill pls, badz ijesli masz pacc to idz na pacc wyspe bo tam nie ma naabow ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: Chełm
|
![]() a co to?? to jest cos takiego jak pacc? ja myslalem ze tylko facc
12:05 Menczywur Gruby :ale pojebane te nicki macie _______________________________________________ 19:02 Patriczek Von Der Rat [70]: fucking cash make to want be richer and richer 19:02 Elder Heartillu [23]: yes ;] 19:02 Elder Heartillu [23]: is better than friends 19:03 Patriczek Von Der Rat [70]: if you can will you sell your friend for 50k? 19:03 Elder Heartillu [23]: nah 19:03 Elder Heartillu [23]: maybe 80k~100k |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() @UP2
Tak wiem ale nie mam zamiaru skillowac na pacc area bo tam jakos nie lubie i nie bede lubia skillowac, nie wiem czemu ;-) @UP pacc.eu - zagladnij |
![]() |
![]() |