|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otusz grałem sobie jak zwykle, i dałem na chwilke logouta, poszedłem do WC wracam, loguje sie i "Your account in baned". Wchodze na Acc a tu:
Banished: until deletion because of invalid payment 03.12.2004 Canceled payment of 16.10.2004 (90 days) 04.01.2005 06.10.2004 Date Character Type Reason Duration Dec 3 2004, 5:02 pm Jedi Jugo AccBan invalid payment 65535 days Następnie wchodze na poczte a tam mail od cip softu: Dear Tibia player, Your bank has initiated a credit card chargeback of a payment for your Tibia Premium Account, i.e., the payment has been cancelled. Chargebacks are standard procedures which rightful holders of credit cards are allowed to perform. We have consequently refunded the money to the holder of the credit card. Unfortunately, this means that the premium time you have used is no longer covered by a payment. Your account has consequently been shut down completely. To use your account again you will have to buy a new Premium Account that is large enough to cover the used premium time. Your banishment will be lifted as soon as your new payment is confirmed. The number of used days will be deducted from your new Premium Account and any remaining premium time will be added to your account normally. Kind regards, Your CipSoft Team MÓGBY MI KTOŚ DORADZIĆ I PRZETŁUMACZYĆ? Z góry dzieki. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bana na 65535 dni dostales
Za niezapłacenie za Pacca, choć nie doslownie. Bank cofnąl ci kase za Pacca na twoje konto chyba (Coś w tym stylu nie ma roznicy), w kazdym razie bank cos pomieszal. Jak chcesz odbanowac konto, to musisz to z bankiem wyjasnic, zeby kase tam przeslali do cipów, bądź zapłacic jeszcze raz. Tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() tak w skrocie.... oplata za pac zostala cofnieta, powodem jest przekroczenie czegos na karcie ..albo ktos zaplacil limitem czy cos..nie znma sie na bankach ..ale sek w tym ze cofneli oplate za pac, a jako ze miales juz pac ...a oplaty nie bylo konto zostanie ci zwrocone dopiero wtedy gdy kupisz pac, ktory pokryje wykorzystany do tej pory opkres premium acount... tzn musisz wykupic taka ilosc paca aby sie ciopom zwrocilo :> ... chyba all jasne
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Czyli miałem pacca kupionego na 3 miechy~jakiś czas pozniej..."
37 days left...i ... musze kupic znowu na 3 miechy+? |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
To jest chyba tak... Jeśli miałeś PACC na 3 miesięcy i dostałeś bana Invalid Payment to musisz wysłać kase na to konto jakbyś PACC na 3 mechy kupował, jak kasa dojdzie i wszystko będzie ok to odbanują Ci postać ale będziesz FACC i żeby mieć PACC to kolejne 22$ musisz wysłać i będziesz miał znów PACC. -.- Tak przynajmniej mój kumpel miał, tylko jak wysyłał kase na odbanowanie to wysłał list do CipSoftu czemu kasa została cofnięta i się tłumaczył i różne takie...
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |