|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest to mój pierwszy fake story,prosze nie być zbyt surowym,dopiero zaczynam
![]() Więc part 1 : ______________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ______________ Wiem , że troche wyrwane z kontekstu i nudne ale mi chodziło o grafike ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Lol
![]() Bledy ortograficzne ale te orki z wloczniami mniam mniam ![]() Jak na twoj 1 fake to calkiem calkiem ![]() Ale pracuj pracuj bo bez pracy nie ma kolaczy ![]() Spotkasz sie z ostrzejsza krytyka ![]() EDIT: F1rst!!!111!1oneonejedenjedenrazraz EDIT 2: Zapomnialem oceny ^^ Powiedzmy...4/10 Ostatnio edytowany przez Ziomkers - 19-07-2008 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2008
|
![]() Moim zdaniem te fake jest bez sensu... Mi się nie podoba.... I graficznie też słabe....
Jak bym miał oceniać dał bym 1/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() niezłe dam 7/10
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Co wy macie z tymi orkami? Przecież one są tępe, nudne, przereklamowane, zielone, oklepane i śmierdzą!
Fabuła- Heroik fantasy w najgorszym wydaniu;/ Graficznie- JPEG. Reszty minusów już nie będę wypisywać. Niech ktoś zrobi to za mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() To samo co UP.
ORCE ŚMIERDZĄ! A JA NIE xP |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() @Osrał_Delving
Jesteś Debilem. Orkowie są fajni i cool. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Każdy stworek może być fajny jak go ciekawie przedstawisz, ale tu się na to nie zapowiada.
@Koper Przesłanie orków? Jedyne jakie znam to:,,NISZCZYC, MIAŻDZYC, ZABIJAC I GWAŁCIC!!” Ewentualnie jeszcze,,PLONDROWAC”. @up Tak Krasnoludy i runy to akurat jest bardzo powiazane. Orki i książka… większość z nich to pewnie analfabeci, ale myślę ze jakieś własne pismo maja. Ostatnio edytowany przez Mr.Pszczola - 20-07-2008 o 12:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fajny fake. Dużo drobnych i drobniejszych błędów ale jak na pierwszy raz
. 7/10
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Orce są miluśne, orki zasysają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() O to Part 2 , już nie ma takich problemów graficznych jak part 1 xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Hmm
Grafika lepsza i wogole lepiej. Bardzo mi sie podobaja te sztabki zlota ^^ Kilka poprawek i bedzie dobrze. Fabuly srednia,ale jak na 1 fake to nie oczekuje jakichs super fabul ![]() 8/10 i nie pros o wiecej ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2008
|
![]() No grafika niby lepsza, ale i tak nadal mi się nie podoba.... Jakieś takie dziwne to...
No i widzę jeden błąd... Na jednym obrazku pisze Orc Włucznik a na drugim orc włócznik ;] No ale rób dalej. @EDIT: Zauważyłem jeszcze, że postacie nie trzymają broni w rękach tylko broń leży na rękach... ![]() Ostatnio edytowany przez Zbir - 21-07-2008 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karol by Rook
Świat: Aldora
|
![]() 1)Rób w pliku "PNG"
2)Rób W takiej samej wielkości obrazki lub o podobnej wielkości, tak, żeby były wyraźne 3) Co w tej kopalni robiła tabliczka z oznaczeniem Browaru ??? 0.o
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak dla jaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Widzę że ostatnio nie ma dobry fake'ów w okolicy...
1) Nie wiem czemu ale te podziemia jakieś dziwne. Jeśli chcesz aby było ciemniej to najpierw wstaw lokacje, postacie, efekty. Potem ściemnij obraz i wtedy możesz dodawać paski Hp, Nicki i ogólnie teksty rożne... 2) Po co piszesz "Orc Wlucznik"??? Chyba widać że to nie Elf Arcanist tylko jakiś Zielony ork z włócznia/patykiem w rękach. To samo tyczy się "Dwarf Nadzorca" o.O a Ja myślałem że to Cyclops. 3) Jak już w Screen'ie nie dajesz Nicków to nie dawaj wszędzie. 4) Ten kilof w Czterech ostatnich Screen'ach sam się wbija i wyciąga ze skały? 5) Nie wspomnę już o broniach które zamiast trzymać w ręce mają na ręce. 6) Od kiedy to złoto świeci? I to jeszcze takie "wkopane" w skałach gdzie światło nie dochodzi aby mogło chociaż je odbijać... 7) A teraz coś z "plusów": Dbasz o szczegóły w robieniu lokacji, ale i to ci bardzo słabo wychodzi... Ocena: 4,5/10 (Lekko naciągane) |
![]() |
![]() |