![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może ktoś doradzi mi co mam kupić, bo nie mogę się zdecydować. Gram na Chimerze i zastanawiam się czy kupić sobie k legsy czy w helmet ? Cena oczywiście trochę się różni. K legsy widziłam chodzą po jakieś 14k, a w helmet po 8k.
Knight 24lvl Dark Helmet Dragon Shield Noble Armor Fire Sword Plate Legs Boots ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() zdecydowanie hełm, bo da ci 2 obrony więcej, a jak kupisz k-legsy to zyskasz tylko 1 w obronie
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też tak myślałem. Tylko czy to rzeczywiście Jest taka sama różnica w arm. ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Żary
|
![]() Radze kupić hełm, gdyż jest przedewszystkim tańszy, a na twoim levelu możesz łatwo paść i stracić dość drogie K-Legsy.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla zainteresowanych zdecydowałem się na warrior helmeta ! Udało mi się kupić go za 7k ! A co knight legsów to zauważyłem że są nawet droższe niż pisałem wyżej (dochodzą do 20k)
![]() Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Jak dla mnie to kup sobie hełm a pozniej pozbieraj sobie kase i kup crown legsy sa ladniejsze i lzejsze
![]() ![]()
#7 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
on jest knightem, to po co przeplacac 20k dla crownów skoro k legsy dają tyle samo obrony?
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() Polecam warrior helmeta. Ostatnio jego cena spada i można go za dość skromną sumkę kupić. Jak ktoś już mówił, tak będziesz miał 2 pkt. armora up, a w przypadku knight legów, tylko 1 pkt. armora up...
A więc... - płacisz mniej, a masz więcej! ![]()
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() HMM to zależy od Eq jaki posiadasz obecnie jeśli masz crown lub devil helmet to kup knight legsy oczywiście
KEINIM OF TITANIA KNIGHT 20lvl 4 mlv SKILLS:55/51 |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() Kup sobie helm bo bardziej sie oplaca
zyskasz kase,a puzniej se kupisz k-legsy ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kup sobie helm bo bardziej sie oplaca
Możesz nam wyjaśnić Drogi Hitibani co to znaczy bardziej się opłaca? Rozumiem że jesteś tu nowy ale takie odpowiedzi to postowanie. Jak nie czytałeś regulaminu to twój problem!! Porządek musi być ![]() Ostatnio edytowany przez xemmoe - 01-12-2004 o 14:08. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() ty n00bie niedorozwiniety ( zaj.. mi lootbaga pod dp )
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ehhh...
tego koleśa ( HITIBANI ) znam bo gra na galanie no ja nie moge . Nie słuchajcie lepiej jego rad bo niedobrze na tym wyjdziecie.. Chociaż teraz z tym w helmetem to miał racje... Pewnie strzelał... ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
![]() EKHYMM
Może nie wiecie ale autor topicu już dawno temu kupił tego hełma -_-" @topic teraz zbierz sobie może na k-armora? Ostatnio edytowany przez Zene - 01-12-2004 o 16:52. |
![]() |