|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Co można/trzeba zrobić, gdy po wysłaniu paczki do innego miasta nie pojawia się ona tam? Na 99% wszystko dobrze wpisałem do labela. Imię swojej postaci wpisałem ręcznie bo znam je na pamięć, a nazwę miasta (Kazordoon) wpisałem po kliknięciu na blackboard i skopiowaniu. Przesuwam paczke na skrzynke - zniknęła. Byłem pewien że dobrze wszystko wpisałem skoro poszła. Żadnej osoby nie było koło tej skrzynki na listy na pewno. Niestety paczki nie ma na miejscu.
Help. plz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() znaczy tak jak ja se probowalem tez wyslac mi nie poleciala wienc ... chyba se nieda wyslac paczki samemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Moze cos zle wpisales i ktos poprostu ci szybko ukradl tego parcela
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na pewno nikt mi tego parcela nie ukradł, bo się nawet nie pojawił na skrzynce. On zniknął tak jak to powinno być normalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2003
|
![]() Jeżeli wysłałeś i ci nie doszło do tej postaci do kturej wysyłałeś , to wruci to tej postaci którom wysłałeś tą paczkę (przynajmniej mi tak wruciło)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Parcel bug:
Dosyć żadki bug, polegający na tym że parcel od tak znika. Nic na to nie poradzisz, na 99% już go nie odzyskasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh, fajnie musiało to wyglądać, tzn moja mina po przeczytaniu posta patryka a potem Dobo
![]() EDIT: Teraz to dopiero jestem podłamany ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()