|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Najbliżej jest resp ok. 8 frost trolli. Samo zejśce jest bespieczne.
Na południoowych wschodzie siedzi sobie mino rcher, agdzieś na zachodzie (z tego co słyszałem od zwiedzających) jest Slime. Ogólnie- możesz spokojnie schodzić nawet na lol-lvlu bo prócz PK nie ma tam na tyle groźnych potworów żebyś nie dał rady uciec
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() On sie pytal o seledynowa ramke.
Jest tam resp rotow (najczesciej 2 ale na full respie 3) i zejscie do kolejnych kanalow w ktorych sa roty, jeden rat i frost trolle i pokoik pelny frost trolli (radze tam wchodzic zawsze). Jeszcze nizej nigdy nie bylem, ale slyszalem ze sa tam slime i chyba beholdery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Na tym poziomie co zaznaczyłeś resp: chyba 5 rotwormów, dalej na wschód pustki; okazjonalnie jakieś szczury czy pojedyncze slime naprawdę daleko.
Na poziomie -1: najbliższa okolica to frost trole, a bardziej na południe parę slimów Na poziomie -2: fire elementale - resp 2 albo 3, nie pamiętam. Jednym słowem: nie schodź ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Raynold: cos ci sie pokielbasilo
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() hehe!!! najprosciej bedzie jak tam pójdzeisz i zobaczysz.... lol
a tak poważnie to nie ma tam troli... są kawałek dalej... jest zejście na pozom -2, a przy zejściu kilka rotów... dalej pająki... spokojnie możesz tam iść.. tylko nie zchodź niżej.... |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Moge powiedzieć, że wychowałem się na Foldzie
![]() ![]() Rozkład potworków wygląda tak: I poziom: Frost Trol, Bug, Winter Wolf, Rotworm, Rat, Minotaur, 1 Minotaur Archer, Poison Spider, Spider, II poziom: Orc, Orc Spearman, Orc Worrior, Rotworm, Slime, Frost Trol, Poison Spider, Bug, III poziom: Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Guard, Minotaur Mage, Rotworm, Beholder, Bug, Spider, Poison Spider, Scorpion, Fire Elemental ![]() Na pierwszym poziomie jest bezpiecznie. Znajduje się tam jeden pokój z Minotaur Archerem, Minotaurami i Bugami ale jest zazwyczaj zamknięty na klucz ![]() Drugi poziom jest podzielony na dwie części z oddzielnymi wejściami. W pierwszej znajdują się trzy rodzaje Orców, Bugi, Rotwormy i jeden Poison Spider oraz Slime. W drugiej (wejście w seledynowej ramce na obrazku)Frost Trole, Slime i być może roty(dawno tam nie byłem). Trzeci poziom też jest podzielony na dwie części. Do pierwszej z nich można się dostać poprzez zejście pokazane na obrazku. Występują tam Fire Elementale ![]() ![]() Amen PS. Jak się to komuś przyda to proszę o + ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Czak of Darkness
Profesja: Knight
Świat: Trimera
Poziom: 26
Skille: wstyd
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() w ramce masz roty, a po drodze kilka spiderów i ewentualnie frost trolli. na niższym poziomie wielki resp frost trolli i kilka slimów (od 12 lvl zabijałem slima knightem. czasem nawet bez exury). trzeba tylko uważac, żeby zabić właściwego, bo wtedy te namnożone znikają. i żeby walczyć najlepiej z 1 naraz. no, to by było na tyle. mam nadzieję, że pomogłem.
|
![]() |
![]() |