![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Mam pytanie. Jako że dawno nie grałem w Tibię, postanowiłem znowu grać, mam aktualnie postać 10 knight skille 40/41 w Axe . Trenuję na rotach hand axe'em na full defense, ale ten trening jest naprawdę uciążliwy. Co chwilę roty padają i trzeba co chwilę chodzić po nowe. Jak zmienić trening, żeby nie zmieniać na długo potwora? Na driuda/sorca nie mam co liczyć bo nikogo nie znam na servie. Jak myślicie co najlepiej zrobić? Zmienić potwora na dwarfa czy na rotach jechać tyle że z sickle na full defense albo balance? . Myślałem także nad tym aby zrobić 11 sorcem i dać kumplowi żeby na nim trenować no i exura gran by co chwilę był i przy okazji mlvl sorcowi zwiększyłby się.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() pomysł z 11 sorcem odpada... (miałby zamały shielding, więc musiał by mieć pro evul eq). Lej dwarfy w piwiarni w kazz albo ewentualnie minoski... innej rady nie ma
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: Radomek
Imię: Ajron Małolat
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mysterious Heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 109
Skille: 83/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Trenuj z słabszą bronią na rotwormach do 50/50 i potem na minosach, broń zależy od tego jak często będziesz zadawał blood hity.
Poradnik "Wszystko o treningu..." http://forum.tibia.pl/showthread.php...ystko+treningu Ostatnio edytowany przez Ragnius - 30-07-2008 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Trenować wiem jak. Trochę gram dłużej niż ty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Radomek
Imię: Ajron Małolat
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mysterious Heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 109
Skille: 83/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Jozi nikt Cię nie pytał czy grałeś więcej czy mniej, lecz jeśli grałeś więcej (wcześniej niż tibia 7.6) to skąd bierzesz taki durne pytania jak na tak doświadczonego gracza??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() zmien hand axe na sierp. posiedz na rotach do 50, a potem idz na mino/dwarfy. od skili 60 mozna spokojnie skilowac na slimach.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2008
Lokacja: CzApLiNeQ ;>
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: 79/68
Poziom mag.: 3
|
![]() Na rotach i dwarfkach <Kazoo rox> xDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Imię: Pain ball
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 27
Skille: 13/20
Poziom mag.: 23
|
![]() nie wiem czemu od razu odrzuciliście pomysł z sorcem
![]() sickle+ full def, sorcowi wystarczy jakis chain armor, ewentualnie modyfikujemy po 1 arma w jedną czy drogą, lurujemy rata/wolfa i heja, hity wychodzą po około 1-3 hp ![]() ewentualnie mino pod wieżą minosów koło kazordoon, dwarfy w kopalni nr. 4/5 (nikt tam nie chodzi) albo roty, chociaż to może i przesada ![]() axe ma to do siebie, że nie ma nic pomiędzy 10 a 5 (jak np. combat knife,club) ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Lokacja: W Polsce :D
Imię: Spellshare
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 6
Skille: 14/13
![]() |
![]() Według mnie pomysł z sorcem jest dobry, ale jednak będzie lepiej gdy pójdziesz z sickle na dwarfy w kazo.
![]() |
![]() |
![]() |