|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() witam na wstepie chcialem powiadomic ze reklama nie za darmo poniewaz umiescilem na mojej stronie link do waszej
![]() tak wiec zaczynam ![]() zapraszam na nowo powstala strone www*****eensoftibia.prv.pl jak sam alias wzkauje jest to strona poswiecona zdieciom z tibi ale nie tylko znajduja sie tam takze przydatne programy tak wiec jesli tylko masz ciekawe zdiecia i mogl bys sie bodzielic nimi ze mna i z innymi to zapraszam ![]() umiesc je na forum a ja jesli mi sie spodobaja umieszcze je w albumie portalowym ![]() tak wiec jeszcze raz goroca zapraszam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: 400-tysięczna wieś z tramwajami
|
![]() jak dla mnie-do skasowania.
i jeszcze przydalby sie jakis smialek do sprawdzenia co to za strona w kazdym razie: nie ten temat nie wiadomo co to jest........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Stronka zrobiona byle jak i na gotowcu... Nic ciekawego (IMHO), hacków nie ma
![]()
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Arbi
Strona w pożądku(Przynajmniej nic mi nie wskoczyło na kompa) Jest to strona poświęcona wyłącznie zdjęcią z tibii. Ot, taka mała Autoreklama. Pasuje to mniej więcej do działu Zdjęcia.(raczej mniej)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Stronka wygląda bardzo wporządku
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
|
![]() hrhrhr nie dziwie sie ja tez bym nie ufał takim stronom ;]
strona zrobiona z mysla o grafice i zdieciach z tibii a w downloadzie sa mapy do niej i uo (program do robienia ss'ow) od innego gracza (lvl~116)wiec watpie zeby cos kombinowane bylo moj anty vir nic nie znalazl a strona dopiero sie rozwija i dla tego jest jeszcze nie wspaniala ![]() przypomnijcie sobie jak wygladala tibia pl wczesniej ![]() jeszcze raz zachecam do postowania swoich dziel na forum cYa |
![]() |
![]() |