|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Celesta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leira Lavenson
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 92+/76+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Witam, po wbiciu 90lev wybieram sie warlord arene. Jednak nie wiem ile ze soba wziasc smp, shp, assasin star. Prosil bym tez instrukcje czy posiadac wlaczony mana shield czy nie, jesli nie to czy uzywac exury san czy shp. Skile mojej postaci to 91 dist i 73 shield. Za wszystkie posty ktore pomoga mi z gory dziekuje.
Przepraszam za bledy i za brak polskich znakow - tak jestem leniem. @down jak bym nie napisal przepraszam to by wpadlo 1312412 noobow - nie uzywa polskich znakow (raz tak mialem i dmucham na zimne) a masz moze jakies filmy na camie jak rp robia arena a i jeszcze ile ass wziasc. a potionty to wiem ze full cap ale mi chodzi wlasnie w jakim stosunku o ile wiecej brac manasow itp Ostatnio edytowany przez Leira - 07-08-2008 o 00:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Obecnie sie ukrywam.
Stan: Niegrający
Imię: Ziomster Warior / Venore
Świat: Luminera
|
![]() przepraszanie za brak polskich znakow?
Chłopie.. PORAZKA ![]() @Topic Wez tyle potionkow, ile uniesiesz - proste.. wez wiecej smp niż shp! Utamke najlepiej miej na Minosku i smoku (mi osobiscie smok walnal kombo za 1,1k na wejscie o.0 87 ek) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() wez energy ringa najlepiej, zaloz go sobie na minosie i na dragu, na demku mysle, ze mozesz leczyc sie exura san
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2008
Lokacja: czechowice dziedzice
Imię: Madziorek
Świat: Candia
Poziom: 105
|
![]() bierzesz ze 300 smp, 100 ass, kilka stone skinów i ze 2 might ringi
ciegle leczysz sie exura san/vita a na minosie uzywasz might ringów, na undeadzie stone skiny, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Zobacz na co sa wrazliwe i kup pare run Fire Wall Rune i Energy Wall Rune. Zmniejszy ci waste o 60% niż biegac w kolko
Uzyj runy odrazu po wejscu do teleportu powino ci w lini prostej ty bedziesz mogl przez to przechodzic ,a monster obiegac ale nie dziala to na wszystkie jak cos 140 assasinek i 280 smp i po kilka run typu wall |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Celesta
Imię: Leira Lavenson
Gildia: Crank Hunters
Świat: Celesta
Poziom: 100
Skille: 92+/76+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @up tak tyle ze ja gram na swiecie npvp i ten trick nie przejdzie
![]() @down nie da rady znikja bardzo szybko na 1 potwora poszedl by mi bp... Ostatnio edytowany przez Leira - 07-08-2008 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() why not? moze potrwaja fieldy troche krocej, ale tak czy tak waste pomniejszy
|
![]() |
![]() |