|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Babice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nancy Dragonslayer
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 73/51
Poziom mag.: 11
|
![]() Witam będziemy tutaj umieszczali nasze screeny, z tibi, komenty mile widziane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Wypadzik na Dragi
![]() Nom hmm bylo dość ciekawie zwłaszcza że lootłem sobie potem woi ![]() Miałem też sporo szczęścia gdyż net mi padł na 20 min, ale niepadłem ![]() Niewiem jakim cudem. Na Screenie widac także moje Eq ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mi się nudziło więc poszedłem do Kazo na Guardy. Na Guardach expiłem 2h wbiłem LVL,Shield,Dist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Nie no ziom, lecisz dalej ;] Fajnie się zapowiada, pozdro
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no no wklejac fotki cikawie sie zapowiada pozdrawiam i GZ lvla sam go widzialem xD
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo wszystkim człowiekom
![]() Jestem Joogson, i bede tu zamieszczal swoje zdjecia razem z Nancy itp ![]() Nie mam żadnych aktualnych co do daty dzisiejszej, ale mam aktualne co do stanu mojej postaci ![]() ![]() Wbilem sobie kiedyś 44lvl, potem spotkal mnie hacked, i dupa blada ![]() Obecnie mam 40lvl ^^ Kiedyś, kilka fotek z D Lairu, kilka dni przed utrata postaci.. ![]() Awans na 38lvl ![]() Pierwszy dragon solo, i WOI ![]() ![]() 3 Wyverny solo ![]() 72 distance, obecnie 70 ![]() ![]() Pierwsza zabawa na POH ![]() I na koniec Eq, ktore stracilem + 2x boh i crown legs w depo i 60k ![]() ![]() xDDD To na tyle ![]() Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Elo dziś wybrałem sie rano na guardy :< loot,exp dopisywał do momentu gdy nieprzyszedł jakiś cieć, na pierwszy żut oka spox ziom niewbijal się, ja wychodze up a ten na mnie 7 Guardów lurnoł padłem
![]() Hmm ale głowa do góry poszedłem z kumplem Joogsonem Na Eff, loot dopisał, i lvl wbiłem ![]() Noto tak poszedłem sobie Questa zrobić oczywiście solo ![]() ![]() ![]() ![]() Wpadliśmy z Joogsonem na Arkany oczywiście rozróba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nom i na zakończenie ss z lootem i Advance nawet zdeka dopisał ![]() troche słaby exp gdyż masa tipijczyków. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() I gdzie nowe foty ? Co ?;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() Nudziło mi się więc wykonałem postmana... ![]() Potem 1 Arena ![]() ![]() Potem 2 Arena było ciężko, zwłaszcza ostatni monster zostało 7 Health Potion, 0 Mana Potion ![]() ![]() Hmm postanowiłem iść na piraty... ![]() Potem nadszedł czas na LvL ![]() ![]() Potem nadszedł czas na kolejny LvL ![]() ![]() I Kolejny ![]() ![]() A oto lot,kasa z 3h na pirate. Cięko gdyż masa wiary... Ale Exp nadal nice ![]() ![]() Pozdro comment plisss ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Niezłe foty, dodaj więcej, zmień płeć i zrób jakieś addony/nowe outy
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Elo no co to ma być co to ja i xynox jesteśmy tylko
![]() Komentowac pliss. Dzisiaj byłem znowu na pirate, lvl wbity, ale był tez hardocre, ktoś lurnoł 3 Korsarze,i inny syf niemiałem mana potion, ani health potion, zostało 70 HP ![]() Naszczęście pewna osoba pomogła :*. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |