| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  11-08-2008, 02:48 | #1 | 
| Użytkownik Forum |  Scamerzy Proszę o pomoc ze scamerami,otóż jest 2 kumpli którzy dziennie kradną niewyobrażalną sumę CC.Robią taki trick że 1 mówi że kończy z tibiią i daje itemy  za darmo -.- i jego kolega (niby nie znajomy) "gra" i mówi że on chce,ok obaj podchodzą do depo i ten co niby daje free itemsy mówi że najpierw trzeba mu zaufać i dać eq na środek noi on oczywiście daje żeby inni uwirzyli I RZECZYWISCIE INNI DAJA   ((((((.Ja pisze że to kumple itd. i inni nie słuchają pisze do admina i nic !!!JAK ICH UDUPIĆ?? | 
|   |   | 
|  | 
|  11-08-2008, 02:50 | #2 | |||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 07 2007 Lokacja: z Nienacka Posty: 441 Stan: Aktywny Gracz Imię: Piranesi Profesja: Elite Knight Gildia: Dark Water Świat: Menera Poziom: 112 Skille: 86/82 Poziom mag.: 7+   |   Cytuj: 
 @down Napewno sprzedaja to na allegro i maja 30 zl na pol roku z tego =s Naucz sie edytowac posty + avatar z google grafika roxi 
				__________________  Cytuj: 
  Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez Piranezi - 11-08-2008 o 02:57. | |||
|   |   | 
|  11-08-2008, 02:54 | #3 | 
| Użytkownik Forum |   ale ludzie się ciągle nabierają i ci goście pewnie jeszcze tą kase na allegro sprzedają i mnie to najbardziej wkurza że oni sobie kradną i nic nie mogę zrobić! | 
|   |   | 
|  11-08-2008, 03:00 | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 08 2008 Posty: 13 Stan: Aktywny Gracz Imię: Skejt Profesja: Sorcerer Gildia: Skejtowa Gildia Świat: Skejtpark Poziom: 8 Skille: 11/11 Poziom mag.: 1 |   | 
|   |   | 
|  11-08-2008, 03:40 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 06 2005 Lokacja: Warszawa Wiek: 37 Posty: 155 Stan: Na Emeryturze Imię: Adrika Profesja: Elder Druid Świat: Nova Poziom: 114 Poziom mag.: 68 |   To co robią nie narusza żadnej z zasad Tibii, więc pisanie do "admina" (domyślam się, że chodzi o GM?) nic nie da. Możesz jedynie ostrzegać ludzi i ewentualnie ich zabić/poprosić kogoś o to   
				__________________ It's not winning that matters, but winning in style. | 
|   |   | 
|  11-08-2008, 09:46 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 07 2004 Lokacja: Olsztyn Wiek: 35 Posty: 24   |   To żałosne, że tak często jedynym sposobem na zarabianie pieniędzy jaki widzą tacy ludzie jest kradzież. Z drugiej strony dziwi naiwność ludzi, którzy wierzą, że w tibii jest tak łatwo coś dostać za nic. ___________________________________ Potrzebujesz pieniędzy na PACC lub inne wydatki? Zobacz jak łatwo można zarobić nie klikając w żadne reklamy!  http://surfbanner.neth.pl/ 
				__________________ Potrzebujesz pieniędzy na PACC lub inne wydatki? Zobacz jak łatwo można zarobić nie klikając w żadne reklamy!  http://surfbanner.neth.pl/     | 
|   |   | 
|  11-08-2008, 09:52 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 03 2006 Posty: 2,104 |   Kolejny obrońca moralności? Ja też tego nie lubię, ale nie da się z tym walczyć wiec wypij herbatkę uspokajającą i daj sobie z tym spokój. | 
|   |   |