|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: ??
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jaik
Profesja: Sorcerer
Świat: AStera
Poziom: 10+
Skille: 10
Poziom mag.: 10
|
![]() Witam kolejne pytanie z mojej strony......
Jak dojśc do samych lizardow? Dam rade tam expic royal pall 39 lvl skile70/57 ? Jaki zysk ? I czy jest tam skrzyna (postman done) ? Oraz szacowany exp? A moze jakies inne miejsca? Chodzi mi o zysk od 2k/h w góre
I'm still Alive PEARL JAM ROX ![]() Ostatnio edytowany przez kozasss - 11-08-2008 o 00:13. Powód: .. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() -DAsz rade
-skrzynka też jest -zysk nie wiem ale zaraz pewnie ktoś napisz -nie chce mi sie pisać jak dojść poszukaj w jakimś poradniku albo na http://tibia.pl/earth - a inne miejsca ![]()
http://land-offdream.myminicity.com/ <---PLX Ostatnio edytowany przez Jose93 - 11-08-2008 o 02:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak dojść... Albo od strony Ankrahmun - po zejściu drabinką trzymasz się brzegu rzeki i przechodzisz przez pierwszy mostek. Trzeba tu uważać, bbo lurują hydrę ;/ Można też od Port Hope - trzeba przejść wszerz całą dżunglę - najlepiej dojść do Trapwood i na wschód, żeby ominąć serce Tiquandy i te Earth Elementale :S Po drodze pełno syfu typu tarantule dworce, poison spidery.
Co do expa... Ja osobiście chodziłem na Lizady po levelu 42 - kiedy mogłem używać enchanted spears (żeby nie biegać za Sentinelami). I oczywiście nie chodziłem do samej wioski, tylko na pole przed nią. Centrum Chor to raczej dla 75lvl+. Exp zależy ile będzie ludzi, ale dla mnie był/jest zadowalający ![]() Niestety nie ma skrzynki pocztowej ![]() A'propos zysku. Mi się zwracało zawsze, czasem nawet kilkakrotnie. Zależy jak zawsze od szczęścia ![]() Na Twoim miejscu troche dobiłbym jeszcze level i tak 75 skill. Przecież skille szybko idą ![]() I zobacz sobie tu -> forum.tibia.pl/showthread.php?t=188662 EDIT @Jose93 Nie wiesz to nie pisz. I jeśli chodzi o inne miejscówy to polecam Ragnir a trochę potem (po 45lv~) Krimhorn. Kasa zwróci ci się na bank - nawet przy użyciu e-spears. Spróbuj też Nargor 1 i 2 piętro. Exp super, kasa nawet. No i lecą jakieś pirackie syfy to u Rashida można sprzedać ![]() Enjoy! ![]()
[MONSTER]Pirate Marauder[/MONSTER], [MONSTER]Pirate Cutthroat[/MONSTER], [MONSTER]Pirate Buccaneer[/MONSTER], [MONSTER]Pirate Corsair[/MONSTER] are my friends... ![]() Ostatnio edytowany przez Egon_Abus - 11-08-2008 o 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=188662
masz tu poradnik o Chor, zrobiony dosyc niedawno, mysle ze bardzo Ci pomoze bo jest solidnie wykonany |
![]() |
![]() |