|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Angelolog
Profesja: Paladin
Gildia: Lords of Minds
Świat: Astera
|
![]() Witam
Gdzie ja mogę expic na FACC area tak aby zarobić lub żeby było dużo expa. Opis postaci: Paladyn 48lvl, skille 80\68 Ostatnio edytowany przez Angell91 - 14-08-2008 o 12:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Guardy to jak dla mnie trochę monotonne
PoH nie próbowałem DC fajny exp i dużo złota leci a Tomby pod DTD to w ch** NOOB'a się tam kręci |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Plains of Havoc [czyli POH] jest trochę niebezpieczny no i mało kiedy się zarabia.
Dragi w Veno - to bardzo dobra opcja Guardy - Nuda, monotonny i nie za szybko exp DC - Dobry exp i kasa Od siebie proponuje Crusader Helmet, czyli Giant Spidery Orc Fortess - świetny exp i kasa
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|