![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Czytelnicy Cd-Action na pewno o tym już wiedzą ; ) Bo właśnie ostatnio o tym tam wyczytałem. Innym trzeba szybko opowiedzieć,bo warto ; ) Na serio.
Jeden plik. Zajmujący ok. 30 mb. ściągamy bez problemu z internetu. http://modsbylaz.planetdiablo.gamespy.com/ - o,tutaj. Wklejamy go do katalogu z grą (Zamieniamy go z innym,więc tamten wcześniej skopiujcie,jak chcecie) I baja! Śmignęło od razu MI,który zawsze ma jakieś problemy z grami ; p Nie ma żadnego motania,wirusów i programów do kombinowania. 1 mały pliczek. Niszczyciel W Cda wyczytałem już,że wszystkie skille zostały zmienione i mamy nowe drzewka. No i racja.Po włączeniu gry ukazało się na szybko zrobione,nowe menu. Jako iż Paladyni są moją ulubioną klasą w RPG to takiego sobie na początku zrobiłem. Wszystko ok. Mamy ciut pozmieniane nazwy. Ale nadal jesteśmy u Amazonek. Nadal mamy Zabić Andariel zaczynając od wyczyszczenia miejscowej jaskini. Wybiegłem za miasto,wbijając pierwsze punkty doświadczenia na nowych,nadających się do małego fix'u ![]() ![]() ![]() Dowódca Armii Podjarałem się,ale wbijając kilka następnych lvli postanowiłem że sprawdzę teraz jakąś inną postać. Wybrałem Nekro. Już na 6-tym poziomie pod moim dowodzeniem było 13 summonów ; ) (4 takie duchy oraz 7 jeżo-zwierzów tych) Do tego nekromanta ma jakieś tam totemy(nie jakieś tam,bo te ostatnie znając ten mod pewne są adekwatne do Silo Nuklearnego) Dalej postanowiłem,że skończę grać i napisze tutaj. Ogólnie mod to gra przyjemna. Dostajemy 10punktów cech co poziom. Rzeczy sypią się tonami,wszystko się pod nami ugina,Kostka Horadrimów ma masę nowych rozwiązań. Wszystkiego pełno,tak jak miejsca w EQ. Trudności tutaj po prostu nie ma. Brniemy przed siebie i wymiatamy używając naszych nowiusieńkich skilli. Możliwe,że dalej będzie trudniej. Ale początek jest czystą przyjemnością i w sumie na razie nic nie wskazuje że poziom trudności się podniesie ; p Na co,k**a czekasz?! Diablo 2 z dodatkiem przeszedłem dawno temu,ostatnio grałem w niego znowu,ale już mi się znudził. Te samie bronie/przeciwnicy/klasy. Ile można? Ale teraz,gdy mam ten mod widzę,że spędzę przy tej grze jeszcze wieeeele godzin. Bo do odkrycia jest jeszcze wiele ; D A skille są na prawdę wypas. Jest tutaj co prawda trochę baboli,niedociągnięć. Ale nie radze się tym przejmować. Za darmochę dostajemy więcej,niż dawał nam komercyjny dodatek. W diablo chce się znowu Grać. I myślę,że wy będziecie mieli takie same odczucia. Jeśli tylko graliście w diablo 2 i było dla was świetne,ale już się znudziło. To jesteście poje***ni jak tego nie sprawdzicie ; p No i zaostrzy kły to na pewno przed Diablo 3 ; > Zapraszam tutaj do dyskusji,komentowania i wklejania screenów ! Ps. Sorry,że trochę ten temat tak na szybko napisałem. Ale miałem już wcześniej,starannie napisane! I Przez przypadek wyłączyłem przeglądare ; p Musiałem pisać od nowa.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 03-08-2008 o 16:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Zaświaty
Stan: Niegrający
|
![]() Grałem w Mediana 2008, teraz czekam na jego następnce - Mediana XL. Ogólnie polecam moda.
@edit dół W jaskiniach, kryptach i innych dziurach są zazwyczaj bosy, uberbosy i inne silne potwory. To są lokacje dla wysokich poziomów, albo takie, w których można wykonać zadania na nowe skille. W manualu do mediana wszystko pisze. Co do chaosu zgadzam się, bez poczytania instrukcji nie wszystko wiadomo co i jak.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stary_Duch - 03-08-2008 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() troche nie wywazone sa sily mobow , dla przykladu zabijasz krwawa raven (bez straty 20 hp nawet) obok niej jest po lewej stronie krypta wiec wszedlem i na 1 hita sie zlozylem (majac full hp 600) wiec troche az sie odechciewa ...
Jak dla mnie w calym modzie panuje zbyt duzy chaos.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Jakoś wcześniej próbowałem, ale ciężko mi było cokolwiek zrobić ze względu na język. Nie mogłem zrozumieć o co chodziło z tymi umiejętnościami, raczej z ich opisami. Ale jutro spróbuje raz jeszcze;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Chaos to Prawda.Do tego ten Paladyn to bardziej Maga przypomina,niż wojaka ; p (Jak na razie na lewy guzik skill tworzący w okół mnie duży krąg ognia,a na prawy ta aura z piorunami) Ale całość traktuje bardziej jako coś do totalnej zabawy (taka gra na kodach jakby..) I zwykłe djablo naturalnie jest lepsze. Ale i tak gorąco polecam ; )
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hm, a jest jakiś mod, który podwyższa rozdzielczość gry? : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Sorry ,że teraz pisze ale mam pytanie czy jest jakiś mod po polsku bo z tego co tu pisze ten mod jest angielski a nie chcę go instalować bo diablo mam polskie,jeśli ktoś wie niech napisze,też czytałem o tym w cd-action nawet o modzie do dragon balla.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() To chyba nic nie koliduje z wersją językową. A że nie znasz inglisza... to już twoja wina.
|
![]() |
![]() |