|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie wiem czemu tak wielu ludzi mówi: Ankh. Przecież to jest Ankrahmun; skrót Ankh jakby nie oddawał nazwy miasta. Już raczej samo Ank. nvm
Ghoule można spotkać gdzieniegdzie w podziemnych jaskiniach (jest ich 7) pod pustynią. Są one zamaskowane i samemu ciężko je znaleźć, musiałbyś poprosić kogoś znajomego, żeby Ci je pokazał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Pokuj 206..
![]() |
![]() Ankh to taki przedmiot.. taki krzyz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja mam pytanie: gdzie mozna spotkac ghoule kolo Venore?
Wiem ze jest resp w jaskini ze swamp trollami ale to troche zamalo. Mój post nie dokonca na temat, ale lepszy post niz temat ![]() Ps. Aha jeszcze jedno. dojscie do tych ghouli musi byc w miare proste (chodzi mi o to zeby nie bylo zadnych mocnych potworow) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() @up
O ile się nie mylę, w okolicach Venore jest tylko 1 Ghoul - przy swamp trollach. No, chyba że chcesz iść na PoH. @Ontopic Tak jak napisał Raynold, wejścia są zamaskowane (i dobrze!)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() No nie, na POH do necrohouse i okolic mnie jeszcze nie ciągnie
![]() Czyli koło Venore jest tylko ten ghoul?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() to idz na gost land w carlin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() kto wie gdzie sa te dziury niech NIE MOWI!!! to sa jedyne miejsca w ktorych nie ma ludzi... nie chce zeby sie zrobilo drugie hell gate tam... a miejsce w zasadzie tylko dla palladyna ze skilami kolo 60 minimum... ja mam 57 i mi srednio idzie... poza tym trzeba wiedziec gdzie wejsc do ktorej dziurki. wybierze sie zla i mozna spotkac vampire, fe, fd i inne takie duperele... bez sd sie tam nie chodzi...