|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, posiadam 67 rp, 45 ek, i se tak mysle czy nie zrobic ms'a i nim grac caly czas, czytalem na forum ze na wyzszym poziomie jest bardzo silny. PACC mam jeszcze na 30 dni, nawet jak sie skonczy to kupie jeszcze jednego. Posiadam takie itemy jak 30k w banku, mms, dsm, rh, c legs, boh, aol, soft boots.
Ostatnio edytowany przez AncientOb - 27-08-2008 o 01:04. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ed ! napewno nie ek i rpek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() graj czym chcesz byle nie najtem...
jak tak bardzo chcesz nową postać robić to ms/ed, chociaż wydaje mi sie że lepiej expić tym palkiem co masz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravenger Warlord
Profesja: Knight
Świat: Vinera
Poziom: 10
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Tak z ciekawosci sie pyta, czemu nie knight ?? Sam mam dylemat chodziaz mam knighta, jakos wiekszosc 4um pisze ze pall ma lepiej ... czekam na odpowiedz
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @up
knight stracil na wycofaniu UH a ale zyskal na slie zadawanych obrazen. Tyle ze popatrz na to z innej strony, 70MS kladzie 70EK ![]() Poprostu system leczenia zawodzi u knighta i tyle. @temat Ja bym radzil grac Paladynem. Sprzedaj mms, dsm, rh, (czyli bedziesz mial kolo 200k + te 30k w banku) A biejagj w Aol+ jakie helm (c helmet) + blue robe + boh + Softy. Powinno ci zostac kolo 210k wiec (zalezy od servera) mozesz zaczac skupowac zeczy do assassin outfita, ktory przyda sie od 80 lvl ![]() elo |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Ravenger Warlord
Poziom: 10
Skille: 65/64
|
![]() Dzieki Yakky pomogles mi raczej wybieram pala
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @up
Yakky, nie mam zamiaru wydawac kasy na jakies addony/outfity. Postanowilem ze bede gral ms'em. Narazie mam 13 level i 18 mlvl. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Czemu? Gdybyś zaczynał od 0 to tak, ale ja bym się nie zastanaiwał tylko brał 67RP (chyba, że palków specjalnie nie lubisz...). Kasa i exp leci najszybciej, tyle, że po pewnym czasie możesz zrobić spokojnie addony. Jeszcze masz takie EQ, że...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
![]() |
![]() żeby nie zaśmiecać forum dam tu swoje zapytanie.
chciałem zrobić nową postać na świecie Obsidia. nie mam tam innych charów ani żadnych kolegów więc będę musiał radzić sobie sam ![]() zastanawiałem się nad knightem i drutem. Gram wszystkimi profesjami oprócz druta. Mam 30 knighta 23 palla i 25 sorca. którą profkę zrobić ??? czy zrobić knighta ??? z czego walić a może druta ??? co wybrać doradźcie profka musi spełniać takie wymagania. - żeby nie miała kurcho z kasą ( chodzi mi o to żeby mi nie brakowało ) - żeby była dość dobra na pvp - żebynie trzeba bylo wyadawać na nią dużo kasy. bardziej mi pasuje drut ( grałem nim 2 razy i grało się spoko ) bo knighta już mam i git plz doradźcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() od kiedy druidem masz duzo kasy? :O chyba ze expiac w mt. sternum majac 15k/h exp.
dla kasy tylko ek/rp ; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() rób druta, po co ci 2x knight, lepiej 1 z dobrymi skillami |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Paladin&Knight jest teraz najczesciej wybieraną postacią.Szybko się nimi expi.Jednak trzeba poświecić sporo czasu na ich trenowanie... Pomyśl czym by Ci się najlepiej grało i podejmij decyzje ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2008
Lokacja: manchester
Stan: Początkujący
Imię: Muminex
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 21+
Poziom mag.: 22
|
![]() - żeby nie miała kurcho z kasą ( chodzi mi o to żeby mi nie brakowało )
- żeby była dość dobra na pvp - żebynie trzeba bylo wyadawać na nią dużo kasy. 1. knight 2. druid 1. knight chociaz ja bym ci doradzil palladyna -niezle pvp,nie wydajesz duzo kasy,i kasy tez masz nie malo ![]()
21:35 Nossero [10]: elo 21:35 Nossero [10]: czemu cie nie bylo?! 21:35 Nossero [10]: exura ""Legend's never die!!! 21:35 Vuro [46]: chwile mnie nie bylo 21:35 Vuro [46]: ![]() 21:35 Nossero [10]: lal 21:35 Nossero [10]: 3h to nie chwila 21:35 Nossero [10]: ^^ ![]() 2:05 Ari Palladin [14]: CZy przy dedzie wypada pacc? HAHAHHAHAHHAHAHA polalem sie ze smiechu dajmy temu panu zloto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2008
Imię: Voldermord
Gildia: Fiery Angels
Poziom: 51
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jeśli masz zamiar kupować Paca to Graj sorkiem ... z Paccem na większym lvl jest naprawde silną postacją, sprzedaj te eq i kup jakieś słabsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() @ "troszke kasy przy okazi będzie"
Ale ta kasa na pewno na długo Ci nie wystarczy. ![]() Moim zdaniem paladyn to postać godna uwagi. Może w pvp dużo nie zrobisz, ale za to na expie zawsze będziesz na "+" bez względu na to gdzie pójdziesz. Poskiluj do 85(+) jeśli jeszcze nie masz takiego dista i śmiało możesz się zabrać za zarabianie kasy. A odnośnie eq: mms, b robe, b legi, c helmet, softy, aol. Do ~90 lvl możesz spokojnie z takim biegać. |
![]() |
![]() |