|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Chciałbym Wam zadać parę pytań i jeśli można to byłbym wdzięczny za uzyskanie jasnych odpowiedzi. Mianowicie gdy się uzyska 8 lvl i przejdzie się na tą wyspę przez Oracle to czy później po wybraniu profesji można cały czas expić w tych podziemiach nawet po osiągnięciu 9 lvlu, gdzie później ukazuje się informacja o opuszczeniu tego miejsca, z względu, że jest ono przeznaczone dla osób poniżej 9 lvl? Zrobiłbym sobie wtedy coś na styl Rookstayera z tym ze no raczej nie mógłbym wychodzić z expa, ale mógłbym wchodzić na Protection Zone, które znajduje się w tych podziemiach. Także czy jeśli przypadkowo przeszedłbym przez drzwi (to te, przez które można przechodzić po wybraniu profesji, tam gdzie się ekwipunek znajduje) to czy mógłbym później zawrócić? Czy normalnie mógłbym przechodzić tylko, że nie mógłbym wejść po schodach na powierzchnie wyspy? No trochę może pogmatwałem ale proszę o odpowiedź ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maxio Tytan
Profesja: Rookstayer
Gildia: Prophecy
Świat: Titania
Poziom: 24
Skille: ?/?
Poziom mag.: ?
![]() |
![]() You read: The Room of the Oracle
If you are wise enough, you may leave this isle and explore the great continent of Tibia. Once you are at level 8 you may talk to the Oracle who will send you to the Island of Destiny. 12:42 You see a blackboard. You read: The Room of the Oracle When the Oracle talks to you, you are asked two questions. If you answer them both with yes, you will be brought to the Island of Destiny where you can choose your vocation. macie odpowiedz tylko se przetlumaczcie ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @UP: Naucz się czytać ze zrozumieniem.
Wracając do tematu to czy ktoś zechciałby przedstawić jakieś odpowiedzi na zadane pytania?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Z mojego doświadczenia możesz tam siedzieć w podziemiach dopóki nie padniesz, byle byś po awansie nie wychodził na powierzchnię gdyż nie będziesz mógł ponownie zejść. Mogę się mylić bo tylko jedną postacią jak narazie zahaczyłem o tą wyspę. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Ze słów Michosa wynika, że po jakiejś połowie godziny cię teleportuje. Nie wiem na ile to prawda, ale brzmi sensownie.
//EDIT// Według słów tego samego Michosa: "Wyrzuca nas po wbiciu 9tego lvl. Mamy jakieś 20 minut jeszcze, a potem lądujemy w "Temple" i nie możemy już wejść do podziemi." Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 07-07-2008 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Jaworzno
Imię: Azzor
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 40