|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thorim Doong
Profesja: Sorcerer
Świat: Selena
|
![]() Moje dzisiejsze pytanie brzmi właśnie tak jak w temacie. Mam nową postać (7lvl) i chciałbym wiedzieć jaka profesja najlepiej wykożysta 5cc na początek. Mam tą kase zagwarantowaną ponieważ kolega już ją schował do parcela i czeka aż wejde na maina
![]() ![]() PS. Prsze nie pisać odpowiedzi typu: - ta jassne, 5cc na sam początek - wybierz tą profesje którą będzie ci się najlepiej grało
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Stan: Niegrający
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() Mozna jeszcze napisac allegro rox. Btw. trzeba bylo od razu chara kupic :|
Cytuj:
Sorc/drut: Jakiestam eq+xxxxxx run+xxxxx mf Knight Eq takie, ktorego zakupem wykorzystasz kase prawie do konca+troche health potion Pall Jakiestam eq+xxxxxxxx kamyczkow do skillowania + xxxxxxxxxx strzal Wydanie 50k jakas profesja to nie jest problem. Daj postac a w 10 minut bedziesz mial te 50k wykorzystane. Profesja jaka wybrac? Taka, ktora bedzie ci sie najlepiej gralo. Wykorzystam 50k na poczatek. Jupi !! Po dojsciu do 20 lvla uznam, ze nie znosze grania ta profesja. Hurrraaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() Czytajac nazwe tematu myslalem, ze chodzi ci o dluzsza kariere i zarabianie kasy. Dobra mniejsza o to ja ci proponuje palka ew. kngihta. Zreszta jak ja bym mial takie problemy na jaka profe wydac kase to byl bym szczesliwy ^.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |