|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Witam wszystkich forumowiczów : )
Postanowiłem zamieścić na tym forum po raz pierwszy kilka screenshotów z mojego życia. jeżeli nie będzie widać to prosiłbym żebyście o tym napisali.(od razu uprzedzam, że ftp mam na interii :/) Z góry dzięki -Hakoonin ![]() Skoro skriny działają, to zamieszczam dalej... Kolejność nie jest chronologiczna ![]() Zabawy pod Fibulą- stare czasy:') ![]() spotkanie w Motls ![]() Tutaj jeden z najdawniejszych guard huntów -troche przesadzilismy z summonami. Pozdrownienia dla Vifezka, obecnie Creghana na Elysii ![]() loot z huntu na pohu- prehistoria... ![]() Ostatnio edytowany przez Hakoonin - 09-12-2004 o 14:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Dziala. Ale o d tego wydaje sie ze jest temat testowy gdzie mozna sprawdzac czy dzialaja sccreny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() OMG next interia..... zapamietajcie interia smierdzi!!!!!! nic nie widac..........
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Spox zdjęcia tylko że interia nie mam nic przeciwko tylko się trochę długo wczytuje ale ogólnie gratz ss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bardzo ładne sski, btw. Creghanem gra mój kumpel z rl (pozdrawiam ;p)
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2004
|
![]() ee ja widze tylko"X".Interia to jest najwiekszy syf wiedz nie zamieszczac na Interi lepiej Lycos albo Republika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Japierodle x kuwra widze....
![]() |
![]() |