|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gaht
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
|
![]() witam, czy jest jakas mozliwosc odwolania sie od bana. dostalem go na 30 dni !! za to ze napisalem po polsku na trade ze potrzebuje pomocy. mimo iz furora jest typowo polskim servem prawie kazdy pisze po polsku. wlasnie mija mi pacc. czy jest jakas m,ozliwosc??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
obok bana na tibia.com masz opcje do odwolania sie, musisz napisac po angielsku, jak bys czytal regulamin to bys wiedzial ze na trade i innych kanalach tego typu piszemy wylacznie po ANGIELSKU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Włocławek
Imię: Gaht
Świat: Furora
Poziom: 45
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
|
![]() @up
wiesz, niektorzy moga nie znac anglika, ja akurat nie chcialo mi sie wymyslac i po polsku napisalem bo szybko pomocy potrzebowalem jest jakas mozliwosc ze moga mi go cofnac jak sie odwolam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
znikoma szansa, grając w tibie akcpetujesz regulamin i jestes w pelni swiadomy iz ta gra jest ANGLOJEZYCZNA, chodzisz zapewne do szkoly wiec podstawy powinienes znac i napisanie prostego zdania nie powinno byc dla ciebie problemem Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 20-08-2008 o 11:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
I przeczytaj regulamin gry... Pisanie nie po angielsku naprawdę denerwuje innych graczy... @up Nie znikoma, tylko żadna. Na miejscu customer support (czy jak im tam) za takie "odwołanie się" dołożyłabym jeszcze jeden tydzień.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 20-08-2008 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz co? Sory, że tak ostro ale Cipa nie obchodzi twoja nieznajomość anglika. Złamałeś regulamin i wszystko w temacie. Zapomnij o odwołaniu bana. Nie znasz anglika to po prostu nie pisz i tyle. Złamałeś ewidentnie regulamin i tu nie ma tłumaczenia. A żeby było "śmiesznie" to teraz się pilnuj - jeszcze 1 lub 2 bany w zależności od przewinienia i twoje konto będzie delete. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Świat: Berylia
|
![]() A według mnie ban na miesiąc to trochę za dużo jak na napisanie jednego zdania nie po angielsku na publicznym czacie. Za podanie linka jest ban na tydzień co jest dużo większym złamaniem regulaminu. Jeśli rzeczywiście dostałeś bana za przekroczenie regulaminu 2e pisząc tylko 1 zdanie możesz spróbować się odwołać. Napisz, że w/w (tylko ładnie, grzecznie i po ANGIELSKU). W końcu chyba każdy kiedyś pomylił okna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
![]() |
![]() @up
No tu przyznam rację, że ban na 30 dni za takie przewinienie to jednak stanowczo za dużo. Co do tłumaczenia że w/w to wydaje mi się, iż nie jeden gracz już tak się tłumaczył, chyba że należysz do jakiejś gildii to wtedy można by spróbować tłumaczyć w/w. No ale to już zależy od tego co dokładnie napisałeś po polsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() mógł napisać jedno zdanie a może myslal, że jak wszyscy piszą to on też
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Za wyrażanie się na publicznych kanałach w innym języku niż angielski jest tydzień bana. W takim przypadku to już jego drugi , więc 30-dniowy ban jest całkowicie słuszny.
|
![]() |
![]() |