|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() To tak większość to napisy oprócz miasta i 3 totemów,ale grafiki zaje*iste kontynuuj zapowiada się ciekawie 8/10 nie widziałem jeszcze podobnej fabuły.
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() świetna grafika
mam nadzieje, że reszta wyjdzie tak samo doskonale jak prolog... mgła jest też zaje.... 11/10 dla prologu |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Profesja: Knight
Gildia: Starlight
Świat: Antica
Poziom: 34
Poziom mag.: 4
|
![]() 10/10
Super, fajne outy, szczególnie, ci, na dachu na 7 obrazku. Tylko ten w zielonym kubraczku jakoś dziwnie wygląda. Ten <cyklop> bo nie wiem jak inaczej tego stwora nazwać też jest świetny. <Byk> i wąż wodny też są świetni. Tylko dlaczego na 5 obrazku są tacy przeźroczyści ci kolesie? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Świat: Secura
|
![]() bardzo fajnie sie zaczyna a ten potwur atakujący miasto był wspaniały
tylko nazwa jest taka sobie daje 15/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 59/59
Poziom mag.: 3
|
![]() Ładnie( nawet bardzo ) 10/10 za fajną fabułe i grafike.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Extra Graficzne! Bardzo mi się podoba. Ale szczerze to ja wole Fake'i które nie są tak mocno graficznie przerobione
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
przeczysz sam sobie chłopcze... @topic Ujdzie w tłoku, ale jest przynajmniej (jak na prolog przystało) nutka tajemniczości.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Szczerze? Czytając tego fake'a szczena mi opadła. Zapowiada się świetnie a te potwory... lepszych nie widziałem. Prologu nie oceniam.
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
![]() |
![]() Przy okazji powiem, że zawieszam mój drugi fake pt. "Blizzard", ponieważ akcja fake'u jest rozgrywana na wyspie wiecznego śniegu, gdzie tylko jedno miejsce jest ciepłe, a nie mam zbyt wielu "zimowych grafik". Poczekam do letniego update gdyż:
Cytuj:
![]() @Koper Po 1. O to samo mogę zapytać ciebie. xP Po 2. Chciałem się wyrobić do soboty, ale matematyczka wróciła do szkoły i odrabiamy stracony czas... ![]() @KalasantyX Mylisz się. Uznałem, że specjalnie napiszę te rzeczy w rekrutacji, bo i tak nikt się nie domyśli mojej zagmatfanej fabuły. Zresztą wszyscy myślą, że to będzie kolejny turniej typu: Player vs Player. Pomyłka dziewczynki. ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 15-05-2007 o 19:55. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() <Baaa> Żałuje, że wszedłem w rekrutację i obejrzałem twój post :/ bo po samych opisach bohaterów tam zawartych można wiele się dowiedzieć co będzie dalej. Wnioskuję, że będzie evul turniej, żeby wybrać najlepszych, żeby zdobyli, któryś totem i zażyczyli sobie pozbycia się atakujących monstr.
Prolog? Coś co mi się nie podoba: "a także quara" - jakoś mi to psuje całe zdanie :/ Tak brzydko brzmi z resztą. Te wodne demony i wodne stworzenia nie mogły być jako wodne demony i stworzenia? Fajnie, że są polskie znaki. @Co do czekania na update ![]() @Książka Sobie przeczytałem tą notkę. ![]() A dlacego ja nie móc robić notek?!?
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 15-05-2007 o 19:53. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Puławy
|
![]() Hmmmmm... Poprostu SWEET!!!
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Super fake. Piekne te grafiki i fabuła też nie gorsza. Kiedy robisz 1 odcinek?
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo ciekawie sie zapowiada.
Wbrew temu co napisal Drakon, wyróznia sie z tloku. Zreszta mysle ze to bedzie cos ciekawego. Czekam na next (10/10 za prolog)
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hmmm... Inspirujące
![]() Fake zapowiada się ciekawie. Możesz być pewny, że będe śledził rozwój fabuły. Graficznie bez zarzutu. Gratuluję.
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Lewe okno po prawej
Świat: Falusowo
|
![]() Świetny fake... bardziej mi się podoba niż Blizzard. Oby tak dalej Shaki.
|
![]() |