|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Więc tak...
Po pierwsze chciałbym wiedzieć od jakiego lev najlepiej zacząc kupować UHy ? Chodzi o to od którego lev jest to opłacalne (żeby zwracała mi się kasa za bp ze zdobytego lootu). Po drugie na jakie potworki chodzić z takim wyposażeniem (bp of UH, firesword, dwarven shield, soldier helmet, scale armor, brass legs, skille 40, 34, lev 17)??? P.s. nie obraże się za krytykę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Heh...kup sobie przynajmniej p-set,dark helmet (ew.steel helmet),bh/g shield...potrenuj skille do 55/55 (ja na 15 lvl mam lepsze od ciebie) i idz na Bh albo do kopalni...wg.mnie Uh'ow nie polaca sie jeszcze nosic...chyba ze idziesz na jakies wieksze wyprawy...a tak t spoko...a jak narazie to idz...do zamku...tylko uwazaj na zerki i mino archery...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do tych skilli to ja jeszcze ani razu nie trenowałem. Gram na Securze więc z graczem nie potrenuje, a co do potworków to tesh nie mam pewności. Lepiej trenować na np. ratach czy rotwormach??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() trenuj u dwarfow w kopalniach
poczekaj az otoczy cie gromadka i wal w nie na full def jak juz ktorys bedzie mail czerwone wal w kolejnego a z tym sprzetem proponuje chodzic na walkirie i amazonki (ale uwazaj na witche) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Popierwsze kup sobie lepszy eq a po drugie nabij wyzszy lvl (morzesz chodzic na ghlue kolo ab ) uh gdzies tak od 24 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co do sprzętu to jush chciałem wcześniej coś sobie kupić. Jak na razie to ze sprzętu, który podał Hukeram to mam płytowego armora (za 500gp) i stell helmet (za 300gp). Chciałbym jeszcze tylko orientacyjne ceny za jakie mogę ten sprzęt Hukerama kupić. Tak na wszelki wypadek...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Sluchaj nie wiem jak na Securze ale na AMerze kosztowalo to tak-Dark helmet-300gp
P-armor-500gp P-legs-1k Beheloder shield-2k Guardian shield-nie kupywalem ale widzialem za 4k PS.ja radzilbym trenowac z Rotami...wiecej wytrzymuja, nie uciekaja i bija czesciej (shielding)...tylko nie wiecej niz dwa na raz...tarcza "paruje" tylko dwa uderzenia...tak wiec...milej zabawy...i nie mysl tak ja moj "kumpel"-"nudne to..ide poexpowac"-tylko TRENUJ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to sprzęt już sobie kupiłem, co widać na załączonym obrazku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: nie, nie jestem dziewczyną
Stan: Niegrający
![]() |
![]() PeNTiak. Też mam 17 lvl, skile 46/42, sprzęt taki jak twój (prócz FS) i trenuje na rotach, a expa zdobywam na zamku elvenbone.
_____________________________________________ Natylia > Danubia > Knight > 17lvl
![]() |
#10 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ja mam 15 lv. chodze ze spikeswordem, bs, soldier helmetem (kumpel jest w "winny" dark helmet to nie kupuje bo dostane za free),p legs, p armor, i to chyba all. Mam skille 41/37. więc stary podnieś skille szybko. Jeszcze jedno na co moge chodzić żebym miał jakiś ciekawy loot?? na Walkiriach nic nie ma, a ile można na wariory chodzić.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|