|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2008
|
![]() Piszę ten temat ponieważ nie ma w Tibia-Earth pokazanego ile i gdzie respi sie potworków na lodowcu kolo Svangrond, a dokładniej chodzi mi o miejsce gdzie prosto z miasta idziemy w lewo, 3x parcele/levitate, następnie w dół 1x parcele/levitate i jestesmy na tzw. landzie crystal spider'ów i ice golem'ów.
Chciałbym sie tam wybrać swoim 62ed, a nie chciałbym mieć sytuacji ze idę a tu mi wyskakuje "coś" i padam. Dlatego jeżeli ktoś tam expi, i zna te tereny to prosiłbym o mapkę z respem tych potworków np. zaznaczonymi kropeczkami z legendą itp. uważam, że macie pomysły. Z góry dziękuję, jest to mój pierwszy temat więc proszę o wyrozumiałość, za pewne przyda się też innym. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pagoru Alce
Profesja: Knight
Gildia: No have ;(
Świat: Luminera
Poziom: 15
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() A od czego jest Tibian Earth? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Imię: Nie ważne -.-
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 193
Skille: bdb
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() @up on napisal że nie ma w Tibian-Earth. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @up masz rację
ale dalej proszę o pomoc jeżeli ktoś tam expi a napewno są takie osoby, to pomóżcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom mag.: 5
|
![]() wiem ze crystal spidery sie respia tam gdzie jest zimno
http://tibia.pl/monster/Crystal_Spider kliknij w link i zjedz na dol i kliknij [pokaz] i tam beda takie kropki czerwone to sa zaznaczone respy crystal spiderow ;] w te kropki mozesz klikac aby sie dowiedziec w jakim towarzystwie sie respi owy CS ;] Ostatnio edytowany przez mwrox_789 - 24-08-2008 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() dzięki, ale to są crystal spider'y w kopalniach, niestety nie ma pokazanego respu na tej górze o którą mi chodzi :/
wciąż proszę o pomoc ;] Ostatnio edytowany przez sternik123 - 25-08-2008 o 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() pomóż ktoś, wciąż czekam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() na nic innego nie trafisz niz csy, ice goelmy i wywerny. z tym ze wywerny bardzo zadko, zalezy gdzie bedziesz chodzic. idz sobie oblookaj ten teren, rob lootbagi z p armow i innych.
|
![]() |
![]() |