|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Pewnie każdy z was się już spotkał z tą stronka, więc mam pytanie do umieszczających tą stronkę w opisie: Co ona wam daje??!! Kliknąłem i nic. Więc może mi któś wyjaśnić o co w niej chodzi? Z góry thx.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Daje dużo, wystarczy znać angielski...'-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Ne klickac tam som kajloggary!!!!!!!!!11111111oneoneoneonejedenjeden
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() każdemu daje za jedno kliknęcie jednego centa jak będzie 1000kliknięc dostaniemy 10$ na konto pasi?
joke |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Jest to najbardziej wqrwiajacy link swiata 0_o
Dlaczego? Bo na KAZDYM forum w KAZDYM podpisie i w co drugim poscie to niemal kazdy link jaki gostek zapoda to wlasnie kevan.org/brain.cgi?xxx... I to jest wnerwiajace-np. w jakims temacie o linkach do fajnych flashy to grywam sobie w fajne gierki, a jakis gosc zapoda pod description 'Fajny flash' wlasnie tego linka-wneriwa mnie BEZCELOWOSC tego... A o co w tym chodzi? Jest to debilna gra przegladarkowa, polegajaca tylko na tym, ze umieszczasz link gdzie sie da i gromadzisz mozgi... Najgorsze ze tam nie ma NIC oprocz nabijania tych mozgow!!! Rozumiem takie link w mmorpgach przegladarkowych, jak Vallheru, Thiel, Kings of Chaos, Everwars etc. ale zeby zrobic gre przegladarkowa w ktorej TYLKO sie klika w ten link? PARANOJA!!! Apel do wszystkich-skasujcie te linki z podpisow!!!!!! ARRRRRRRGHHHHHHH!!!
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @up
a widziałeś co na biało napisałem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() tak pamietam, to jest cos takiego jak outwar, zeby zmusic jak najwiecej ludzi do wejscia na akurat twojego linka ;].
To cos w rodzaju gry. |
![]() |
![]() |