|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() Witajcie mam problem, zostałem shakowany i haker zmienił mi passy.
I gdy odzyskuje account wypełniam dobrze te ,,formularze" wpisuje dobry Char,dobry numer i dobry e-mail, po chwili na mojej poczcie jest nowa wiadomość i jest w niej hasło od Cipsoftu i używam tego hasła żeby się zalogować na tibia.com i nie działa o co chodzi?
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() a moze kopiujesz? ; > wpisz recznie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
a co to za różnica. Jak dla mnie albo prowokacja, albo jesteś tak ułomny, że nie umiesz poprawnie przepisac/nie umiesz korzystac z systemu odzyskiwania haseł. Jeśli tego nie umeisz lepiej nie graj w tibie.
![]() |
![]() |
#5 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() @up
brak slow. skopiuj sobie hasło z np. o2 to nie wchodzi bo automatycznie wbija spacje. albo kopiuje z innej strony ze spacja Ostatnio edytowany przez robek - 30-08-2008 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wchodzisz na pocztę dostajesz wiadomość.
Blablabla Alternatively, if you should encounter any problems using the above link, please go to https://secure.tibia.com/account/?su...p=confirmation and confirm the request with your account number and the following confirmation key: 0kubblly6vetaldic77bddfsfdsfsd Kod który musisz wpisać Wchodzisz w powyższy link ![]() Zaznaczasz Yes I want get new password. Wpisujesz numer i kod który Ci pogrubiłem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() to 100% racja,jak ja kopiuje passy to pisze że są złe,a jak wpisuje ręcznie to jest ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja zawsze kopiuje. Trzeba uważać na spację. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Ps. Ja zawsze kopiuje i zawsze działa.. moze kopiowac nie umiecie? xD @Bloodwin Taaa.. po dłuuuugim banie xD Musi ktoś bluzgac tych debili xD Pod koniec roku chce startowac po tytul najbardziej wkurzającego uzytkownika na forum xD
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 31-08-2008 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() A on może szwankować? To chyba szwankował bo po 40 minutach działało hasło wysłane mailem.
Dziękuje za odpowiedzi temat do zamknięcia.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |