|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Witam, skonczylem wlasnie z swiatem n-pvp poniewaz gra tam jest za latwa i jest pelno zlodzieji. Zadam kilka pytan(prosze odpowiedac w punktach):
1. O co chodzi z tym systemem czaszkowym? Kiedy dostajesz czaszke i jak mam biala to co sie robi? albo czerwona np.? 2. Prosze podajcie swiat gdzie gra bardzoo malo ludzi, malo pk, a cenny sa niskie typu b robe 11-12k poniewaz chce grac druidem a druid badz magiem na poczatku ma niezbyt milo. 3. Jaka profesje byscie wybrali? Mag czy druid? Prosze uzasadnic swoja odpowiedz. 4. Kiedy znika czaszka biala, zolta i czerwona? Ps. najlepiej zeby na swiecie nie bylo wojny? czy jakos tak ![]()
Poradnik dla palladina na serwer non-pvp Ostatnio edytowany przez Prawomysl - 29-08-2008 o 14:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: kozienice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Labir
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
|
![]() 1-Jezeli bedziesz bil jakiegos kolesia bez zadnej czaszki to dostajesz biala czaszke <white skull> gdy ja dostaniesz nie mozesz wchodzic to takich mjejsc jak : Depo Temple itd.Czerwona czaszke dostajesz wtedy jak zabijesz 3 ludzi bez czaszek badz z zolta czaszka? wtedy w przypadku deda spada ci wszystko <nawet jak masz aol`a>
2-Kumpel gra na nebulii mowi ze tam sa niskie ceny i nie ma za bardzo pk =p 3-hmm ciezko powiedziec moim zdaniem lepszy jest teraz druid <Icycle,Exura sio itd.>Dobry na hunty.<ja jestem pallem i hunce hero z 40 edkiem i jest miodzio ;p>
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Przepraszam ale jestem w cafe i zostalo mi jedynie 6minut wiec prosze o szybka odpowiedz.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() poczytaj manuale i graj na antice
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2.No to odradzam Furora. 3.Druid-druid to Mag z exura sio 4.Patrz na pierwsze pytanie. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Lokacja: GKW
Imię: Smiley Girl
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nima
Świat: Guardia [RoX]
Poziom: 39
Skille: 17/23
Poziom mag.: 39
|
![]() 2) szczególnie Nebule odradzam... jest mało ludzi, ale takie PA... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() To poczytasz następnym razem. Ludzie zlitujcie się i nie pomagajcie mu. Są od tego tutoriale/poradniki
![]() |