|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() Czes wszystkim mam pytanko i zarazem proźbe do graczy kupiłem sobie pacca i dowiedzialem sie ze na darashia jest hurtowy resp rotow poplynelem tam nikt tam nie chodzil to sobie pochodzilem bo wlasnie slyszalem ze sa tam roty hurtowo ale spodkaem tylko dwa lwy i jednego skorpiona mam prozbe do was napiszcie mi w ktorym one na darashia maja respawn albo pokaszcie mi na mapce gdzie co jest bardzo prosze bo jestem na darashia pierwszy raz i niechcial bym zginac
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() z mapą nie bardzo chce mi się bawić, ale roty są pod ziemią, w niektórych miejscach na darashia, znajdujesz "dziury' które 3ba otworzyć łopatą,
Ja znam na dara 4 takie dziury, 1 - zachód od dp 2 - bardzo daleko, zachód -pn 3- wchód pn 4- wschód pn Cięzko to dokładnie wytłumaczyc, bez mapki, może poproś jakiegoś qmpla , na swoim servie (dopóki, nie bedziesz łaził, na zadne wzniesienia, ani nie właził do zadnych budynkow na dara(mam na mysli pustynie) to nie zginiesz |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Musisz poszukac na pustyni. Najlepiej idz caly czas na polnoc od depo na pustyni. Znajdziesz taka jedna fajna.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogę opisowo wyjaśnić jak trafić do jednej z takich jaskin.
Idąc od statku idziesz na pólnoc (w górę). najlepiej isc przy wodzie. bedziesz mijał wierzę z waspami, troszkę na połnoc jest dziura ktora trzeba odkopac lopata. mozesz tam spokojnie biegac, same rotwormy sa tam, no i poza nimi jest wiecej rotwormow.
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Wedle zyczenia:
Czerwone koleczka z kropka to miejsca gdzie masz kopac zeby wejsc do rotow. Ta zielona kropka na polnocy to wieza minotaurow. Na pietrach: 0, +1, +2 sa tylko zwykle ale juz od -1 zaczynaja sie lepsze(archery,guardy,zwykle) tak wiec w dol sam nie schodz narazie. P.S. Odpowiedz z mapka jest no to zamykam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
![]() Dzieki wam za pomoc z Darashiom bo nie chcialem zginąć odrazuu po kupnie paca dzieki że zamieścileś mape i mi dokładnie pokazałeś jesteś wielki
![]() |
![]() |