|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Stan: Aktywny Gracz
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Siema
Otóż gdzie expić aby dobrze zarobić (na eq bo po haku) 50 RP, haknięto mi postać rok temu a teraz kupiłem Pacc i zacząłem od nowa Ale niestety mój budżet malutki bo mam z 4k ;/ Staty: Lvl: 50 M lvl: 14 Skills: 78/62 EQ: Noble arm, Blue Legs, Crown helmet, Leather Boots Posiadam teraz 25 dni PACC bo zakupiłem taki na 30 dni na 90 dni zamierzam kupić w czerwcu a teraz gdy wyjdę na swoje do czerwca skillować i huncić na POHu I proszę pomóżcie gdzie przez te 25 dni zarobię sporo kaski? tak aby ulepszyć EQ o te bohy, B robe i Vampirke a resztę wsadzić do banku i zbierać na coś fajnego Ps: Mam Dijn Quest wykonany ![]() Ps2: Myślałem aby pod koniec Pacc wykonać Postmana i potem do czerwca latać również po Mint~ i loota zbierać. A gdy uzbieram kasę będzie na expienie na Pacc oraz coś fajnego do EQ np. Dsm, Mss albo coś ![]() ![]() Pomóżcie proszę... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() Lizardy (kup obsidian knife)
Jezeli masz Green Djina wykonanego to mozesz pojsc pohuncic Blue Djiny na poziomach +2 +1 0 -1 Mozesz pojsc na banute Piraty na Goromie (jezeli masz tam wstep ofc) Cyclopolis Najwiekszy zysk jest chyba na banucie i lizach ale nei wiem niestety bo nie gralem rp ![]()
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Moim zdaniem obowiązkowo musisz zrobić Postman quest
![]() Jeżeli chcesz się szybko dorobić to polecam: - Średni camp barbarianów (możesz robić lootbagi) - Duży camp barbarianów ( tutaj już bez lootbaga - za duzo monsterów) Z doświadczenia wiem ze ładnie tam można zarobić- -mój best na średnim campie to ~45k w niecałe 3h z robieniem lootbaga eXpiąc na barbarianach powinieneś mieć wykonany Rashid quest. Nie jest trudny, długi ani dużo cie nie wyniesie, a z barbarianów leci dużo itemków które się u niego sprzedaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2008
Lokacja: Puławy
Imię: Wambas
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 55
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Idź expic do 60 lva'a np. na barbarianach. Kasy leci dużo a bohy zdobędziesz na 60 lvlu wykonując banshee quest
|
![]() |
![]() |