|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Łańcut
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ToriXon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 167
Skille: 107/89
Poziom mag.: 25
|
![]() http://www.torixon.pl/viewtopic.php?t=51
link do pobrania widoczny tylko dla zalogowanych! Jeżeli nie masz zamiaru oglądać to nie komentuj, to jest filmik typu 'kolejny dla zabicia nudy'. Pozdro dla Broniego ; ) Edit: Żeby nie dodawać następnego tematu, daję mój występ na warlockach tutaj: http://www.torixon.pl/viewtopic.php?t=59 Pozdro : D Ostatnio edytowany przez Zylownik - 20-09-2008 o 00:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() widziałem go już wczesniej ; > nice loot
fajny tez masz ten filmik z frostow zaraz zrobie temat : P |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Proponuje zebys zalozyl 1 temat i na biezaco dodawal w nim filmy, bedzie latwiej ich potem szukac i mniej bedzie balaganu na forum.
W razie potrzeby nie ma problemu z przenoszeniem postow.
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2007
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
edit: @up: szybszy. @zauważyłem, że jeżeli wchodzi się na Twoje forum to i tak możliwe jest zobaczenie linka bez logowania się. Wystarczy najechać kursorem na nazwę tematu. @Torixon: [cynizm]może za miesiąc wprowadź opłatę 1,22 za link?[/cynizm] Ostatnio edytowany przez semilunaris - 18-09-2008 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Widzę, że masz problem w wpisaniu swojego loginu, hasła, powtórzenia hasła oraz maila (nie potrzeba weryfikacji). |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Imię: Broni
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 193
Skille: 100
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 07 2008
|
![]() Broni cepie jemu nie chodzi tylko o sam film tylko o to , że w jego jak i moim i sądzę że też większości użytkowników mniemaniu jest .... no nie jest w każdym razie ani za grosz fajny. Wiadomo reklamuje forum ale z deka przesadza w tym.
Puki co mamy torg i znuubiałe przez naszych kochanych moderatorów pe.el. Większości użytkowników po prostu nie będzie chciało sie rejestrować , choćby nie wiadomo jak banalna była by to czynność , same wejście na tą zjebaną stronę + na dział filmy zżera "nam" trochę czasu i jak i ja i jak i inni użytkownicy oczekujemy od razu możliwości ściągnięcia/oglądnięcia filmu a nie babrania sie z jakimś ; no wybacz ale "gównem" tak a pro po Twych przyszłych zarzutów i pro wjazdów na mnie to dla Ciebie ; To jest moje zdanie. To jest mój punkt widzenia. To jest mój komentarz. filmu nie skomentuję gdyż nie mam jak ;C Ostatnio edytowany przez Heio - 19-09-2008 o 03:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|