|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() No więc zacznijmy od tego ,że wysłalem kase na pacca z kumplem w 1 kopercie pocztą Polecony z priorytetem no i 2 tygodnie mijają a paca nie ma w****iłem się troche i postanowiłem nie grać już w tibie!!!
Lecz założyłem se Fun chara do pkowania!! Nie żebym chciał się użalać ,że kończe tylko mówie ![]() No więc niedawny Drag hunt team: Ja Kapitan Popo elite 30 lvl skille 66/65 5 m lvl Kapitan Kajtek 37 lvl 50 m lvl Kapitan Czarnuch 39 lvl 77 skill dist. 2H huntu 3 bp uhów poszło z 4 bp hmmow u sorca 2 bp hmm pallka Zaczynamy: ![]() ![]() ![]() Loot: zabiliśmy po tym ssku jeszcze z 5 dragów i wypadły jeszcze p legi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i koniec Tutaj elita Mythery biła Tyerów nie wiem za co: ![]() ![]() Tutaj moje testy exori: ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatni adv: ![]() Fun char kumpla: Zabiłem kolesia poczym ścigał mnie 21 lvl sorc ucieklem a gdy skull zniknoł 34 lvl knight obu uciekłem 15 lvl sorca tym charem 17 m lvl ![]() ![]() Zaraz dołoże adv nowym charem ![]() W8 nie komentować jeszcze plx
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 29-10-2004 o 22:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no więc nowy fun char na Aurera (poszukuje jakiś ludzi z Aurery bo nie mam kasy nawet na hmm :/)
no więc all advance: Blood Popo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok możecie komentować ![]() Prosze o wsparcie ludzi z Aurery ![]()
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 31-10-2004 o 17:12. Powód: Ok all powinno działać jak co nie moje winna!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Całkiem nice SS
![]() gratz advensów |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() nom fajne ss tylko ciekawe jest tpo co z ta kasa sie stalo cvo na pacc poszla cos zaszwankowalo albo cos heh ale graj i nabijaj lvl i lvl m i rosnij w sile
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
![]() y0! SS'ki jedne z lepszych... Szkoda tego siana co poszło na pacc. Pozdrowienia dla poczty polskiej. Moim zdaniem niewarto wysyłać kasy priorytetami poleconymi, a w kopercie kasa owinięta jeszcze w chusteczke... Bo i tak jak chcą to zapier... Pozdro!!
Ps. Widać że lubisz exori ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Fun!o
Oj exori to ja lubie miałem więce jtego ale dałem tylko te najlepsze ![]() Kasy szkoda ![]() Ale już wysyłałem tym sposobem i po 3 dniach miałem pacca inny kumpel też!! ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Chlopie skilluj skilluj bo z takimi skillami to daleko nie zajedziesz moj kumpel z Rl na 13 lvl ma 70/70
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pokame no i co z tego??
Poczytaj se artykuł dotyczący skilli!!! Mi te skille pasują narazie!!! Pozatym jak mówie już nie gram tym charem!! a że twój kolega ma na 13 lvlu 70/70 Stanie ciągle i robienie tych skilli to dużo roboty jakbym miał tyle stać to gra by straciła sens dla mnie:/// Stanie kilka godzin po to żeby jedna cyferka sie zmieniła!!
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Gratz ssow i po za tym mam male pytanie...
Ile potrzeba many na exori
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Twój level razy 4
czyli jeżeli masz 30 lvl to *4 = 120 many Czyli prawie cała mana bo masz 150 many full Thx za komentarze
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: W DOMU!
|
![]() nono fajne sski tylko bede musial na ciebie uwazac skoro chcesz pkowac na aurei xD
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dixi!!!
Jaki masz nick? nie spekuje cię spoko ![]() tylko pozycz 400 gp :// musze kupić hmy :/
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
![]() Co do tych skilli to nie wpadają co pare godzin, tylko pózniej już nawet co kilkadziesiąt... Ale taka "jedna cyferka" daje takie różnice w obrażeniach i obronie że warto poświęcić czas, bo szybko się on zwróci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pozdro wrzuce kilka ssków Dzisiaj Blood popo spekowałem 13 lvl knight na red hp ![]() Potem przyszedl z 23 lvlem knightem i mnie zabili ![]() Więc Blood Popo to przeszłość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i jak powiedziałem Wracam do Popa: obecnie robie to: ![]() <smile> see u in tibia Msg do mnie jak ktoś z Mythery HAIL HOOLIGANS TEAM!!!
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 11-12-2004 o 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no wiec dam kilka nowych sskow xD
![]() Tutaj kumple 3x knight bija gski ![]() ![]() Nie tylko tibia xD ![]() Next ADV. ![]() ![]() ![]() NExt: ![]() ![]() ![]() Crusader helmet quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i expimy dalej: ![]() ![]() ![]() ![]() Obecne skille i eq ![]() ![]() Zaraz dam kilka ssków z huntów!
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dragi:
Kapitan Czarnuch 42 lvl wtedy 81 dista Kapitan Kajtek 53 m lvl master sorc I ja moje skille znacie xD ![]() ![]() właśnie może zobaczyliście że brakowało tego advanca ![]() ![]() Exori test xD ![]() Loot moze 3k z steel shieldach kuszach itp. itd 1 x Serpent sword 2 x P legs Blokowałem kilka dlów jednak 0 loota ![]() Wczorajszy hunt : Chcieliśmy isć na necro ale jakośwyszło hero xD: ![]() ![]() Jedyne co wylootowaliśmy ![]() na necro poszło 1 bp uh (0 loota)] Na hero tylko single spawn 3-3,5 h byliśmy Loot to 270 kasy ,green tunic ,red rose i c legi xD Dzisiaj idizmy na of questa ![]() Pozdro Edit: 76 sword skoczyło mi gdy bloczyłem dla xD
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 11-12-2004 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() hehe exori z knife i po 40
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |