|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() Mam taki problem. Kiedyś zostałem shakowany i haker wyrobił sobie rec-keya, ale nie zmienił passów. Już się pozbierałem, odrobiłem to co straciłem i w związku z tym mam pytanie. Czy moge teraz zamówić nowy klucz??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Możesz, ale jeśli hacker wyrobił r keya na swoje dane to musisz poczekać miesiąc aż zmienią się na twoje żeby list z reference keyem (nie r keyem) przyszedł do twojego domu.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamawiaj jak najszybciej. On pewnie czeka aż coś ugrasz i znowu hacknie
Proud Admin of Pro-Tibia.com Niektóre poradniki: Gigantyczny poradnik o treningu: Trening- ogólne informacje Trening pvp Trening ze Slime Trening z Dark Monkiem i Gargoyle Efektywność metod leczenia Bossy - co, gdzie i jak? Zaczarowane Bronie Lagi - koszmar tibijczyka |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nie wyrabiaj nowego r-keya do czasu aż nie zmieni się adres. W przypadku gdy zlecisz zmianę adresu ale nie minie jeszcze 30 dni to r-key przyjdzie na stary adres, czytaj do "hakera" (o ile podał prawdziwe dane).