|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() Witam
Otoz mam takie pytanie: gdzie moge pozbierasz szybko kase bez narazania swojego chara? Jestem po hacku, mam na sobie ledwie brass seta, dwarvenke i serpent sworda. Moja biede w eq nadrabiaja skille, choc nie dosc dobre, bo tylko 74/75. Pacc mi sie skonczyl przed hackiem, a szczerze mowiac facc area nie znam prawie wcale. Na pewno odpadaja takie miejscowki jak minosy (za duze waste z takim eq), EF, guardy, dragi(juz widze swoja mine jak soluje draga z serpent sworda ![]() Polecajac mi jakies miejscowki miejcie tez to na uwadze, ze moj best z serpenta miesci sie w granicach ~110hp i takze to, ze zwykly cyclop pozbawia mnie znacznej ilosci hp. Pozdrawiam i czekam na propozycje
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Takich tematów było pełno. Także poradników było od groma. Ale żeby nie offtopować radzę pożyczyć kasę lub zaczynać jak od początku tzn. cycki, mt sternum tomb itd.
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: b-stok
Profesja: Paladin
Świat: saphira
|
![]() Ghule pod ms, zrób botchara i puść na fibule :s.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bota powiadasz? ja wole grac uczciwie. Co do tych ghuli pod ms ile dokladnie moge kaski wyciagnac w godzinke tam?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Imię: Pain ball
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 27
Skille: 13/20
Poziom mag.: 23
|
![]() dokładnie nikt Ci nie powie, ja pallym co prawda nie tylko na ghoulach tam wyrabiałem nawet do 5k/h przy dużym szczęściu
![]() na ghoulach+moze jakies beho, od czasu do czasu możesz się pokusić na szkieleta wyrobisz 2k/h spokojnie, biorąc poprawkę na lvl to do 3,5 Ostatnio edytowany przez hybrid - 04-10-2008 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Imię: Wojas Knight
Profesja: Paladin
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() ja znam takie miejsce gdzie sie wyciaga po 1cc/h ale przy ladnym respie okolo godziny 16-22.Takze z ghoulami ale nie powiem bo sie noobqw zleci ibedzie po respie :/ ja tam na softy zbieralem pol miecha xD
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok dzieki wam wielkie, juz mam ~30k (od wczoraj ^^). Jechalem te ghule pod ms/elfy w ab i jakos kasy przybylo.
teamt, jak modek rozsadzi, moze isc do zamkniecia, a moze sie dalej bedziecie wypowiadac, bo zawsze sie komus to moze przydac
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |