|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 70+
![]() |
![]() Byłem dziś na ostatniej misji Blue djin quest. Poszedłem na ten Of wybiłem sobie wszystko po drodze, dochodze do npc. Rozmowa powinna wyglądać tak:
Gracz: Hi The Orc King: Harrrrk! You think you are strong now? You shall never escape my wrath! I am immortal! Gracz: Malor The Orc King: This cursed djinn king! I set him free from an enchanted lamp, and he cheated me! Gracz: Lamp The Orc King: I can sense your evil intentions to imprison a djinn! You are longing for the lamp, which I still possess. ... The Orc King: Who do you want to trap in this cursed lamp? Gracz: Malor The Orc King: I was waiting for this day! Take the lamp and let Malor feel my wrath! Gracz: Bye The Orc King: We will meet again. Lecz ja napisałem Hi. Potem Malor, Odpisał tak jak miał odpisać. Po czym napisałem Lamp. I tu odpowiedział mi trochę: 16:03 The Orc King: For Eons he was trapped in an enchanted lamp by some ancient race. Now he's free to roam the world again. Although he cheated me I appreciate what he and hisbrethren will do to this world, now it's the time of the Djinn again! I niestety ale nie mogłem odebrać lampy, co może być tego przyczyną?... Help plix |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() proponowalbym jeszcze raz isc do swojego djinna i poprosic go o misje i jeszcze raz udac sie na OF... jesli to nie pomoze to prawdopodobnie cos przeoczyles podczas wykonywania misji.. ;]
kumpel mial cos podobnego to poprostu poszedl jeszcze raz do djinna i sie udalo ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|