|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Suwalki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patrix Balaya
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Buba
Świat: Selena
Poziom: 101
Skille: XX
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Witam otóż mój kolega ma problem, cytuję:
"Otóż mam taki problem, gdy wchodzę na moje konto i loguje się na postać na świat selena to pogram z minute i robią mi się freezy co za tym idzie muszę dać loga/exit i co chwile jest tak lub jak jeżeli do kogoś napisze to ponownie mam freezy. Dziwne bo jeśli wejdę na inny świat to mogę normalnie expić i pisać. Co mam robić i co spowodowane jest tym, że mam ciągłe freezy tylko na świecie selena!! Pomóżcie" Proszę bez zbędnych postów. Z góry dziękuję ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() Jakie łącze? Dużo od tego zależy, kiedyś miałem bardzo słabe i lagi były co krok, teraz mam lajcik połączenie internetowa, a odtąd nie miałem żadnego laga/freeza/kickozora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Profilaktycznie opiernicz operatora...wątpię czy ty masz jakikolwiek wpływ na to co się dzieje...hmm może poskutkuje dodanie adresu ip serwera wyjątków przy połączeniach sieciowych (firewall itd...)
To taka luźna opinia...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przeczytaj uważnie !! Wyraźne napisane jest, że na każdym świecie może normalnie grać. Gra on od 5 lat w tibie i dopiero pierwszy taki przypadek, akurat tylko na jednym servie!
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() który to jush temat o lagach?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziecko. To nie jest zwykły temat o lagach, nie znalazłem więcej takich tematów, więc regulaminu nie złamałem. Kolejna sprawa- pisałem, żeby nie pisać zbędnych komentarzy, jednak jest grupa ludzi (spora grupa) którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem
![]() btw. Ponawiam prośbę o pomoc ![]()