|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2008
|
![]() moglby mi ktoś powiedzieć jak powinienem skillować shielding ? może głupio to brzmi ale nie potrafie,
mam skille palkiem 50/34 a jak tam widziałem poradniki niektóre to piszą ze powinno być 45/45 czyli mniej więcej równo chodzi mi o to, żeby mi ktoś napisał co wziaść do drugiej ręki (bo w 1 tarcza z pewnością) i np tu: ![]() mam zostawić to co jest teraz zaznaczone gdy skilluje shield. tak? odrazu chce napisać, że jestem newbie ![]() Ostatnio edytowany przez bakus33 - 26-10-2008 o 19:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Skille broni i tarczy są bardzo zbliżone lub takie same u KNIGHTA. Zaś u paladyna shielding zostaje, czasem nieźle nieźle, w tyle. W sposobie skillowania wszystko jest dobrze, full defense, tarcza, speary lub kamienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() aha, dzięki
![]() aaa takie coś jest dobre na shielding: ![]() bo gdzies czytalem ze tylko od 2 potworkow mozna przyjmowac na tarcze, raz na jakis czas zadaje blood hita trollowi... opyla mi sie takie cos? ;/ Ostatnio edytowany przez bakus33 - 26-10-2008 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Bierzesz 2 potworki na tarcze, i co 30 sekund (mogę się mylić) musisz zadawać blood hita. Sam nie musisz obrywać wcale
![]() |
#5 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() U knighta tak jest, że może walić "chmurkami" i raz na 30 sekund blood hit. U paladyna blood hit daje więcej "skillu", niż inne hity (chmurka, tarcza).
Co do 2 potworów na tarczę: tak. Tarcza broni tylko 2 potwory. Ten numer z mieczem raczej na początku można, później już się olewa shielding : P. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ok dzięki wielke
a potworek ma znaczenie ?? chodzi mi o to czy kazdy potwor inaczej daje do shiel. czy chodzi o te "chmurki" i kazda daje tyle samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Przykład: Dwarf ma większą obronę, niż rotworm, i trudniej w niego wejść z blood hitem, niż w rota. Częściej są te żółte albo białe chmurki.
U paladyna wychodzi na to, że jeżeli nie jest zbyt potężny, to wolniej będzie mu skillować na krasnoludkach, niż np. na trollach. Z drugiej strony: troll szybciej padnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() ok dzięki za pomoc, myśle, że narazie sobie poradze... na tych trolach bede sobie skillowac bo blizej Thais,,, ;d dzieki
|
![]() |
![]() |