|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto nowy Fake. Piszcie czy się podoba bo jak się nie podoba to szybko go zakoncze, a jak sie podoba to sprubuje jak najbardziej go przedluzyć.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I bądźcie wyrozumiali to mój pierwszy fake.
Knight ządzi. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tigoti - 12-06-2008 o 20:21. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=28582
Moje największe marzenie: odczytać co tam jest napisane.
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Tibia to najlepsza gierka!
wyjdz i nie wracaj. nie, nikt nie chce, zebys robil dalej. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Weź sie zamknij Kadven. Jeszcze tego nawet nie widziles. Jak zobaczysz to mozesz oceniac.
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mu chodziło o podpis. @down No to niech się zamknie. Może coś lepszego z Ciebie kiedyś będzie. MOŻE.
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 12-06-2008 o 20:08. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() WIem ale o Fake'a tez. Przeciez napisal "nikt niechce zebys robil dalej".
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Coś to małe...
Za mało aby oceniać... PS. Ja nie rozumiem... Czy tego okropieństwa które zrobiłeś nie widzisz? Poćwicz sklejkę i wstaw w " Nasze Pierwsze FAke'i ", naprawdę Nowy temat jest nie potrzebny dla takich prac... "TIBIA TO NAJLEPSZA GIERKA" Lol? A widziałeś chłopcze World of Warcraft albo Age of Conan??? Twoja TIBIA jest niczym nawet przy programie w którym te gry napisano/zrobiono... @Kedven Ej Elitarny Forumowiczu! Może dasz szansę innym zrobić jakiś Fake nawet tym nowym... (kardox się nie liczy do newbie tylko do Noob mastah) Ostatnio edytowany przez Arashel - 12-06-2008 o 20:27. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() W tym temacie nie gada się o podpisach ale jak chcecie to go zmienie.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2008
Lokacja: POLEND
Imię: Zydufka
Świat: LUMINERA!
Poziom: 3
|
![]() Hmm bledy ort.
3 ss obok alexa.. co to?... Niby idzie szukac kumpli, niby ich znalazl, a tak serio, to sie nagle pojawili (tak jakby oni go znalezli) w tym smaym miejscu. Niby ida szukac kumpla, a konczy sie tak samo jak poprzednio ![]() Jak to czytac? Co jest pierwsze? xd czekam na next!
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2008
|
![]() 1)krzywe miejsca od depozutu.
2)jakis cos wkejone na pustyni za "Mega Super Hirolami". 3)ortografia jest chu* w kazdym zdaniu jest prawie zawsze blad. 4)Sklejka do dupy kurw* az mi sie cos robi. 5)ocena koncowa 3/10 Ostatnio edytowany przez Blythe - 12-06-2008 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
@edit Ah, i gry nie robi się w programach. Fake jest kiepski ale rób dalej ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Co!? 3 Ferumbrasow!? Z tego co wiem to jest jeden legendarny Ferumbras tak jak BK. A co do fakeu to kiepski...
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Głupiś ;S @topic: Kilka rad: 1. Nie rób fake'ów w stylu Tibijski ( idziemy na questa, później małe pk i roximy111 ) 2. Rób całość podłóż... I błagam... tą trawę stosuje się do dżungli a nie do... innych miejsc xd 3. Questa jak już... 4. Rób więcej dodatków do otoczeń, jak jest pustynia to daj tam jakąś trawkę wystającą z ziemi, kaktusy itp. Możesz jeszcze dodać jakieś zwierze, ale to już przy tworzeniu obrazków. Prezent. 5. Używaj więcej klimatycznych zwrotów... "żal mi was" "co wy sracie" - NIE! 6. Yhh... wycinaj outy "gwiazdką" bo ucinasz kawałki obok 7. Korzystaj z nowych outów... 8. Albo naucz się robić własne xD 9. Zrezygnuj z hitów, albo w ogóle z hp... Lub nie rób "10000" na hita11 10. Naucz się robić równiejsze ściany ;s Oceny nie daję... boję się że zrezygnujesz z fake'ów... A masz szansę ( jak każdy ) być dobrym fake'owcem ^^
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 05 2008
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
|
![]() Co za szpetny badziew.
@autor Weź sobie do serca, że twój fake to totalne dno. pozdro&poćwicz |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() To pewnie prowokacja, i dzieki wam ten dzieciaczek sie teraz cieszy przed kompem :<
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Idioto, sam jesteś prowokacja. On zrobił zwykły fake tylko, że jest to jego PIERWSZY fak. Może nie wiedział jak się co robi? A ty odrazu z tą tępą modą na prowokacje wyskakujesz.
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() thx X-Zero za drzewka i reszte. Niw wiedzialem ze jest 1 ferumbras. Sprubuje robic proste ściany, ale w tym faku juz nie zmienie. W nastepnym.
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2008
|
![]() ŁOMAJGOT to prowokacja? ale fajne bo mnie rozśmieszyłeś
![]() Ostatnio edytowany przez Sqrwysyn - 13-06-2008 o 14:55. |
![]() |