|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Witam wszystkich czytajacych ten post!!
![]() mam pytanie... na codzien gram Knightem 11 lvl skile 45/43 ,lecz zeby nie miec z kasa problemu to mam druida i robie UH...sprzedaje...no dobra aleprzyszedl czas gdzie chcialem isc knightem na polowania i chcialem HMM kupic...poszedlem dogildii druidow w thias (bo tam akurat mieszkam ![]() -Hi -Spells on mowi dla ktorego magicznego.Ja odpowiadam: -3 i mowi jaki czar ja wybieram: -Heavy Magic Missle No dobra wracam szczesliwy ze mam hmm potem patrze i jak chce go zrobic to nie moge.Wyglada na to ze nie kupilem HMM.Co ja mam zrobic??Powiedzcie prosze o co chodzi? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhinus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Rose
Świat: Nova
Poziom: 55
Skille: 22/28
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Dokładnie. Knight nie może robić żadnych run. Jak chcesz bić z HMM to musisz sobie niestety kupić. Jednak używanie HMM knightem i w dodatku na twoim levelu jest poprostu nieopłacalne.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No ale ja nie poszedlem knightem tam tylko moim druidem!!Hahaha...no i on cos tam gada ze wszscy druidzi sie moga nauczyc czaru HMM...niewiem o co biega??a tak w ogole czemu na moim levelu nie oplacalne...dzis ide z kumplem na behy...i wezme hmm...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2003
|
![]() heeeehh ;P moze poszedles tam gdzie nie trzeba ? A moze poprostu nie wziales runu w reke i nie powiedziales formulki ;P albo zla formulka;P sprawdz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() Albo poprostu nie kupiles tego czaru ale sprawdz to jesli biarac run do reki i mowioc adori gran nic sie nie dzieje to idz i jeszcze raz sproboj kupic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() a moze dlatego ze piszesz Heavy Magic Missle jak sie nie myle powinno byc Heavy Magic Missile
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Możliwe że:
a) nie wziołeś pieniędzy i nie kupiłeś czaru (jak kupisz pokażą się na tobie takie gwiazdki) b) mówisz źle inkantacje c) nie masz w ręce blank runa d) masz za mało many
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() Weź sobie pożycz księge czarów i sprzadź czy go masz... jak nie to pokombinuj... wyżej jest kilka postów które ci to ułatwią |
![]() |