|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Profesja: Knight
Świat: Nera~Furo~Infe~
|
![]() Potrzebuje pomocy:
Czy jeśli mialbym 'hacka' to jesli hacker zmienilby moj numer acc na login , czy ten login przeszedl by mi na maila ? Czy ten login przyszedl by mi na maila lub czy moglbym wtedy poznac ten login lub jakoś dostać sie na konto gdybym nawet posiadal rec , mail ? To 'usprawnienie' wieszlo po tym update xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jeśli masz maila i co najważniejsze reca to hacker może cię najwyżej ogołocić i zrokowac hara xDD Nie zabierze ci go na zawsze
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Profesja: Knight
Świat: Nera~Furo~Infe~
|
![]() A jesli zgubilem reco i mam tylko maila to ten login mi przyjdzie na niego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Kopenhaga(Dania)
Imię: Qla Losu
Profesja: Paladin
Gildia: Mass Destrucion
Świat: Guardia
![]() |
![]() Powinno ci przyjsc bo masz imie chara i maila zaznaczasz ze nie masz hasla i acc name i powinno ci na maila przyslac.
@down : Mozliwe ze masz racje ale jak ja jeszcze z rod temu bedzie mialem haka to odzyskalem konto a nie miale ani hasla, numeru acc i recovera mialem sam mail i odzyskalem. Ostatnio edytowany przez Qlos - 03-11-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Morderca Cienia
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 104