|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() Witam! Chcialem pokazac swiatu moje SSki. Czekam na opinie a takze na glosy krytyki
![]() Aha...temat o ile bede pamietal bede aktualizowal w pierwszym poscie ![]() ![]() Na poczatek stan mojej postaci kiedy zaczalem robic SS'y ![]() I chata nowa chata (zaraz po kupnie wiec nie ma dekoracji ![]() ![]() No i teraz nudnijesza czesc tematu =] a jednak jakze wazna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I przynajmniej jeden Level zdobyty w klimacie innym nish roty ![]() ![]() Jak wiadomo najwaznijeszy dla sorca jest Mlvl a wiec i ten zaprezentuje. Obecnie mam 23 mlvl i wiem ze jest to zenada, ale to moj pierwszy sorc i jestem przyzwyczajony, jako ze gralem knightem zazwyczaj, ze nie siedze pod PZ'tami tylko latam i expie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inne pierodoly: Fishing (obecnie mam 30): ![]() Wazny moment w zyciu kazdego kto ma PACC: ![]() ![]() ![]() Tu dwa wanzijesze questy jakie zrobilem ![]() ![]() =] I moze Kilka SS'kow (zeby nie nudzic) z huntu na GS. Tearz siedze na drugim huncie na GS wiec beda znowu SS'y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze jest to ze siedzielismy tam luzem 6 godzin a loot to 3 brass legs, 3 plate armory, 4 steel helmety i troche zlota (ponad 1k). Wiec wogole sie nie zwrocilo za uhy blokerowi nie moofiac o HMM i boltach ![]() Moze jeszcze 4 SSki z dwoch moich innych charow: - Carindi - moj rookslayer na Azura, czasem mam ochote pograc sobie na Rooku ![]() ![]() ![]() - Pieczarmistrz Gun - char ktorym zaczynalem gre w Tibie, hack i to trzy razy..., po trzeci sie nie podnioslem i zaczalem grac na innym swiecie na innym koncie.... ![]() ![]() ok to wszystko jak narazie, bede aktualizowal, dzis wieczorkiem jak mi sie bedzie chcialo to bedzie porcja sskow z GS hunta i advy ![]() Milego ogldania i komentowania ![]() Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 08-06-2005 o 15:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Wszytko ładnie uporządkowanie. Zdjęcia bardzo wyraźne i zaciekawiające.Gz wszytkich adv i innych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Krakow!!:D
![]() |
![]() nie sa zle ss=) tylko tak dalej =) mlvl tez przyjdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() gratz all adv. and more ss plx :>
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2005
|
![]() Fajne ale buuuuuuuuuuuu Tibia gg suxxxx ja też używałem ale nieużywam bo to suxxxxxxxxxx jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom jakbym mial moofic prawde to nie uzywam Tibia GG
![]() Dziekuje za wszystkie komentarze ![]() Ostatnio edytowany przez Pieczarmistrz - 08-06-2005 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() nic dziwnego ze cie hackneli <patrzy na foty z rozjasnionym obrazem> ja tam mlvla sie nie czepiam wiem ze na nowym swiecie sie leci z expem a nie mlvlem zycze szybkiego 25 zeby sdki lecialy ps sam gram na selenie
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() no spoko ss ale po co uzywasz tibi gg....przez to Cie hackna wiem po sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() oby tak dalej tylko że nie wiem jak innych nie podobają mi sie adv typu adv fishing na 19 lub adv na 8 lvl ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Gz Adwów ss'y fajne ciekawe ale nie uzywaj czitów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Radze Ci wielce, trnuj mlv!!! Sam mam druida i wiem,że bez mlv to jest masakra!!!!
![]() _______________________ Name: Piesek Reksiu Proffesion:Elder druid Location:Thais Lvl:22 ![]() Mlv:41 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() Gratz adv wszystko poukladane i jak juz wczesnij powiedziano radze ci bic mlvl bo masz troszeczke slaby ale idzie z tego wywnioskowac ze nie lubisz stac przed domkiem lub depo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Fajne, no ale jak już mowileś mlvl .....
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Świat: Refugia
|
![]() Nom, sski bardzo fajne
![]() P.S. ten screen z tymi goblinami co level nabijałeś w podziemiach, to były Molts? ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki wszystkim za komenty...teraz mam troche mniej czasu do gry by trzeba na koniec roku sprawdziany zaliczac (przykladowo w poniedzialek mam 4 do zaliczenia :/ ) W kazdym razie na Tibie zawsze znajduje czas i wteyd tehs wole expic nish nabijac mlvl staniem pod depo. Tym sie zajme jak bede mial 27 lvl wtedy bede koledze monka summonowal i runki bede bil. Dzis dorzuce kilka screenow.
@Venderer - Gobliny to na Edron :-) |
![]() |
![]() |