|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak włączam komputer i zaczynam grać w tibie to po paru minutkach wyskakuje mi nieskączona ilość błędów. Pisze coś takiego(napisze to po polsku):
svchost***** nie moze połączyć sie z serwerem (i tam numer ip nie pamietam go tak dokladnie) jak daje ctrl+alt+delete i pokauje mi się(mam windowsa xp)menager zadań windows i daje na zakładke procesy, koncze pewien proces svchost wszystko znika i funkcjonuje normalnie.Nie chcial bym tak robic za każdym razem gdy włączam tibie to już sie staje nudne.Proszę pomóżcie :/. Acha i to wszystko nie wyświetla sie w oknie tibii. Jest normalne małe okinko z tym opisem co cytowałem powyżej. Ostatnio edytowany przez daroslaw - 16-06-2005 o 09:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() albo keylogger(niekture keyloggery som pod svchost)
albo poprostu usuwaj to przed graniem w tibie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ma ktos z was w c:/windows/system plik svchost?
bo on mi wyglada podejzanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() svchost? A moze scvhost, bo ja mialem takiego wira kiedys, poprostu nie zauwazalem ze literki sa pozmieniane i przez to wywalalo mnie z tibi co 10 minut. Sprawdz to! Prawidlowa wersja to svchost, ale ten plik lubi byc zawiruszony, polecem wyslanie loga na forum mksa, tam chlopcy powiedza ci co masz robic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to napewno jest svchost
|