|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Aloha,
z tej strony minikrz. Mysle, ze czesc chlopakow mnie kojarzy poniewaz na serverze CS Tibia FFA/elementyTP gram już dość długo. Dowodem /top15...ale nie o tym chciałem. Mam dla Was chłopaki propozycje, która nie wiem czy chwyci. Otóż posiadam server na 10 slotów w shooters.pl, oczywiście zamknięty, który poprostu się marnuje. Nikt na nim nie gra. Otóż do czego zmierzam. Jestem w stanie go przekazać na rzecz "Tibijskiej społeczności", aby nie tylko grać nonstop FFA, ale też pograć jakieś meczyki sparingowe. Z tego co przeglądałem forum, widze że LaYs swojego czasu organizował meczyki admini vs. gracze, może by tak wrócić do tematu ? Służe pomocą. Szkoda mi zmarnować tego serva tymbardziej, że jest on wynajęty na cały rok (obecnie zostało jeszcze dobre 9 miesięcy jego wynajmu). Pytanie do Was: Czy ma to szanse powodzenia ? Z paroma chłopakami już rozmawiałem na ten temat, troche z adminami, troche z graczami, twierdzą, że jest sens tych działań. Ale warto, żeby wypowiedzieli się wszyscy, których temat może dotyczyć. Dla chętnych podaje ip i pw serva: NAZWA: CS Tibia.pl CW @ Shooters.pl (nazwe zmienilem tymczasowo, żeby wczuć się w klimat, jeśli naruszyłem prawa autorskie to mówcie ![]() IP: 195.42.112.94:27070 PW: sen Pozdro minikrz Ostatnio edytowany przez minikrz - 31-10-2008 o 16:52. Powód: literówki |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Problem w tym że kiedy organizowałem meczyki Admini vs Gracze nie grała większa część adminów - a jeżeli grali to kiedy się zapisywali to nie zjawiali się na mecze itp dlatego brałem od siebie znajomych.
PYTANIE JEST: Czy reszta adminów jest chętna na takie coś czy nie zamierzają grać. |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm, ja bardzo chetnie pogram mixy ; )
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shepard Hoorik
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Buchamy
Świat: Kyra
|
![]() Bardzo dobry pomysł, jestem za.
Shepard~ |