|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2008
|
![]() kiedys slyszalem ze za znalezienie bledow w grze GM albo admini serwerow
dawali jakies super Itemy lub tez pacci. Sadze ze znalazlem pare bledow ( z drugiej strony moga sie okazac malo znaczace lub moga sie okazac lagiem ) jako dowod posiadam kilka screenow. Do kogo mam sie z tym zglosic, i czy wogole jest sens poruszac ten temat? Nie jestem znawca tibii, ale niektore screeny ujawniaja conajmniej dziwne bledy, nie raczej spowodowane lagami. :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Blondynka
|
![]() Wszelkie nagrody, o których wspomniałeś, były dawane za wykrycie naprawdę poważnych bugów i usterek. W związku z tym, że już raczej takie nie występują, Cip zaprzestał takiego nagradzania graczy. Przynajmniej od dawna nic o tym nie słyszałam.
Wszelkie bugi w grze powinny zostać zgłaszane tutorom przy użyciu help channel. To oni, po sprawdzeniu i specjalnym opisaniu, wysyłają informację o nim do CipSoftu.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() ewentualnie napisz na [email protected]
Ale oczywiście daj SS, napisz po angielsku i dobrze opisz błąd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() sądze ze autor tego tematu ( po dacie dołączenia) chce wzbudzic zainteresowanie, po czym podac "linka do zdjęc"
@edit/down nie nie nie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez LoluU$ - 06-11-2008 o 19:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2008
|
![]() Nie no prosze cie nie zmieniajmy tematu. Co by mi dal link. Blad polega na tym, ze co prawda nie wystepuje on regularnie, nie wiem czy komukolwiek sie to zdarzylo:
dwa razy na rooku, 3 razy na main. Stojac zupelnie samemu bez "potworkow", przez okolo 10 sekund pojawialy sie wokol mojej postaci takie znaczki jak przy uderzeniu na armor. Zdziwilem sie za pierwszym razem na rooku, za drugim i za kolejnymi robilem screeny. Podzczas gry mam wlaczane JEDYNIE gg- wszystkie inne programy "mogace" w jakis sposob spowolnic tibie- powodujac lagi mam WYLACZONE. Lagi na serwie odpadaja gdyz w momecie pojawienia sie "promieni" chodzilem na boki probojac sie pozbyc tego efektu, lecz postac przemieszczala sie plynnie, bez lagow. Nie wiem moze to glupie, ale nie takie glupie tematy widzialem na forum tej strony wiec pomyslalem ze warto zamiescic post. Chce sie poprostu dowiedziec czy to blad czy cos innego... licze na odpowiedz doswiadczonych graczy ![]() Jezeli to normalne to przepraszam ze zawracam glowe. Powtarzam nie jestem ekspertem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Hmm, ja osobiście nigdy się z czymś takim nie spotkałem, ani raczej nikt kogo znam, więc jeśli już to to bardzo rzadki błąd, prawdopodobnie spowodowany jakąś 'usterką' z Twojej strony
![]() Pozdrawiam
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Bledy ktorych nie mozna wykorzysytywac dla osiagania wlasnych korzysci/ budowania przewagi nad innymi graczami maja dla Cipsoftu drugorzedne znaczenie.