|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lennza
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 49
Poziom mag.: 50
|
![]() Witam , niedługo kupię pacc-a .. Jaką profesją (oprócz Palla) będzie mi się
najlepiej grać?? <z paccem> .. Pozdrowienia. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Elder Pechowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: nowy char, stary 96 rp :)
Świat: Shivera
Poziom: 8
Skille: brak
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Pozytaj tematy, o doborze profesji, pograj troche kazda przed zakupem pacc i sam dojdziesz do wniosku...
أضواء النزول ، فهو مظلم حسابك الغاب هو رأسك لا يمكن للمادة قلبك شعور اقوى بكثير من ذلك اعتقدت عينيك هي اتسعت على الرغم من روحك ، ومن لا يستطيع شراءه عقلك يمكن التجول wątpie czy korzystanie z forum to przywilej..., ost. wysypy noobów świadczą o tym, że każdy może sobie założyc XX kont, bez bana na ip... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() omfg kazdy sam wybiera ja bym gral sorcem/dutem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2007
Lokacja: W domu
Imię: Drovel
Profesja: Knight
Świat: Menera
![]() |
![]() Ja bym osobiście wybrał Knighta. Wybór profesji zależy wyłącznie od ciebie. Żeby wiedziec jaką profesją najlepiej Ci sie gra musisz wyprubowac wszystkie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Ja na twoim miejscu zrobił bym jednak Palka... Bo tak Sorc/Drut może na początku Super Hiper Evul Mocni a potem?? Mnóstwo kasy idzie na expa i expi się wolno mało przygód. A Palkiem? Mnóstwo przygód... Tanie huncenie... Palek to połączenie Knighta i Maga... Duzo Hp i many bije z dysta wogule Ekstra ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To zależy od ciebie. Ja grałem wszystkim, i sorc mi spasił. po prostu mi się przyjemnie expi.
@up Nie powiedziałbym. Pall robi sobie arrowy/bolty, a sorc/drut runy. Postacie magiczne kupują sobie manasy, a Palowie Speary i Assasin Stary. a w obu przypadkach się zwraca? czasem tak, czasem nie. i tyle. to zależy od gracza i umiejętności.
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 17-02-2008 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Dolnyśląsk
Imię: Reg
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 100
Skille: ^^
Poziom mag.: 85
![]() |
![]() Ja bym ci radził grać Sorkiem Jak będziesz miał Pacca to będziesz naprawdę silny zrób sobie 30 M lvl I wymiataj Exori vis itp. A poza tym
będziesz mógł używać Utani gran Hur. Żaden Pall z bohami cię nie dogoni ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Wydaje mi się ,żę opłaca się grać drutem. Dobra kase mozna wyciągnać z uh'ów albo samemu używać na potwory typu drag , DS .
Wybur zalezy do ciebie . I tak paladyner najlepszy ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Szczecin
Imię: Xax'nysev
Gildia: Streetboys
Świat: Guardia
Poziom: 70+
![]() |
![]() Knight - Skilować trzeba a tego nie radze na paccu
![]() ![]() Sorcer i druid- tym no tym na początku kijowo ale potem gra sie rozkręca gdzieś na 50 lvl traci sie kasę na Manasy ale knight na healtch potionty i zato sorc i drut majom malo capa to nie weznie duzo ale jak ktoś jest już doświadczony to robi nimi bagloty jakich knight nie zrobi po 50 lvl hity np. z Exori vis to wali po 100 cały czas z potem zajwestuje w runy to np z SD wali po 400 co u knight na 100 czasem sie zdarzy walnąć te 2 Voce wolno na początku expią ale potem to knight nie ma szans ale na początku pall z knightem najszybciej ja bym ci radził Knight Albo Sorcer albo Druid popatrz se na poradniki i wybierz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Mi się wydaje że knightem z pacc spoko sie gra bo ma troche czarów atakujących.Ale radze grac magiem, malo ma hp ALE MANA przeważa(2 ŻYCIE)Lub druid
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Dla knighta co nie ma utamo vita jest taki pierścień który ma dokładnie to samo działanie jak wymieniony wyżej czar...
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Moim zdaniem sorc. moze na początku nie bijesz jakos super ale jak juz sie rozkręci to... miodzio. sorcem np. draga zsolujesz wczesniej niz knight. I nie trzeba skilowac - tylko mlvl co jest o wiele przyjemniejsze. sorcem tez lepiej się zarazbia - runki.
Biesz sorca |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Leonduk Marix
Gildia: Slums attack
Świat: Selena
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
|
![]() Ja polecam elder druida. Na magic shield ma najwiecej punktow zycia z sorciem i ma duzo czarow przytadnych ktorych nie ma pal czy knight np. utani gran hur. Dodam ze lepiej miec druta niz sorca poniewaz wedlug mnie to to samo tylko sie zywiolami rozni ale za to druid posiada czary leczace jak exura sio czy exura gran mas ktore lecza innych graczy badz nawet summony a do tego rozdzki druida maja wiekszy zasieg niz sorca.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ja bym polecial tobie wlasnie paladyna , bo to jest bardzo latwa postac na poczatek i moge ci powiedziec wszystko co i jak robic zeby postac byla ciekawa (jak co to PW).
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() knight jest najlepszy
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Ja ci osobiście polecam knighta ponieważ dużo ma życia ale nie za dużo many ale za to jak się poćwiczy dużo sword Fighting min na 60 i dobry mieczyk to knight robi sie naprawde potężny nie zalężnie od lvla.Ale to twój wybór więc życzę dobrego wyboru.Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
@topic jeśli zamierzasz kupić pacc to polecam maga :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja Ci polecam No Vocation
![]() A na serio, graj taka profesją na jaką Cię stać i jakie masz w niej umiejętności Mi się dobrze gra Druid'em i Knight'em Skillowanie Knight'em na PACC-u to tylko strata jego (czyt.PAcc-a) Poleciłbym Ci Druid'a....Leczy innch, Bije z Lodu co jest dobre na Dragach, na PAcc-u może robić Icycle.Lecz to już twój wybór. Pozdrawiam Aphino |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Wybierz palka \o/
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |