|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Na wstępie chciałam powiedzieć, że Betroits to postać z Isary. Miała 32 lvl i 47 m lvl. Nie gram już tam, bo wielu znajomych poszło na Aldore, więc ja też :tongue: Jestem bardzo zadowolona z tego wyboru. Nikt nie bije skulla za nic, ani nikt nie kradnie lootbagów, a noobów się po prostu zabija, więc są nieliczni. Co tam więcej będe opowiadać.
Przed wami zdjęcia z mojego życia: Wieża w zamku Evelbane (koło Ab'dendriel). Byłam z moim starym znajomym, którego pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() A to powrót z Orc Fortess. Byliśmy nawet w fortecy dzięki mojemu gfb ![]() ![]() ![]() Ziemia usłana trupami ![]() ![]() Ostatni awans w lvl z Isary. To były czasy ![]() ![]() Spójrzcie na ten fishing ![]() ![]() Gdyby tam tylko wejść ![]() ![]() A oto straszne Hell Gate ![]() ![]() Bardzo zdolny pan, który sam się zabil ![]() ![]() Składaliśmy ofiary, ale do końca nie wiedziałyśmy komu ![]() ![]() Pokonałam smoka na Rooku ![]() ![]() A oto cmentarz na Rooku, na dole jednak widać, że groby są puste ![]() ![]() Ostatni awans magiczny z Isary ![]() ![]() Skromna kolekcja fooda, jeszcze kilka rzeczy i miałabym wszystko ![]() ![]() Sama pogromiłam Geomancera, Witch i Monka. Sd to jest to ![]() ![]() Ta liczba expa przynosi mi szczęście ![]() ![]() Chwila na którą czeka większość ludzi na Rooku. ![]() A oto pogromiłam jednego z Torosów, drugi mi zwiał ![]() ![]() To właśnie pościg za drugim wraz z moimi przyjaciólmi. Pozdrawiam Bleacha, Kangaaxa, Wenuma i Tramwajarza ![]() ![]() Niby nie da się tam wejść ![]() ![]() Bohy są fajne, a jeszcze na 15 lvl ![]() ![]() ![]() Massowy trening ![]() ![]() Tańczący z wilkami oraz trening z moim kolega z rl (również grał ze mna na Isara i nieraz zawdzięczałam mu życie, a on mi) ![]() ![]() Chyba posiadłość jakiegoś wampira ![]() ![]() A oto siódmy krąg piekieł ![]() ![]() Nawet w HG się uczą ![]() ![]() No i dorobiłam się truskawki, później bana ![]() ![]() ![]() Ubity GS i kwiatek ![]() ![]() Starzy znajomi z Isary. Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() Zdobyłam Mount Sternum ![]() ![]() Wielcy mieszkańcy Ab'dendriel walczą ![]() ![]() Odwiedziłam nawet wyspe królów ![]() ![]() Najnowszy awans w lvl :tongue: ![]() I to właśnie był zarys z histori mojego skormnego życia, które nadal trwa ![]() PS. Kolejne dawki ss znajdzicie na następnych stronach, temat staram się uaktualniać ![]() Ostatnio edytowany przez Betusia - 22-11-2004 o 17:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Swietne screeny!!
kim jestes (jaka profesja) i jakie lvle na screenach w HG i na GS?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Więc Betroits to Sorc, a Betusia to Pall.
W HG Betusią byłam na 17 lvl, ale lagów nie miałam , bo coś koło pólnocy to było ![]() Z lagami nawet nie radze ci się wybierać. Natomiast co się tyczy Gsa to chyba na 19 lvl byłam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() A jak mozna samego siebie zabic??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Ten gość akurat rzucał sam na siebie fire bomby
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() no no no super screny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 47
![]() |
![]() Wielkie gz Betusia
Pozdro dla ludzi z aldory Na jednym scenerze widzac otwarte okono gildi bad boys Ktorej jestem liderem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() Widze że jestes z aldory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Nowy Targ
|
![]() Isara poszła w niepamięć a razem z nią ja i Betroits (tam jej nie przegoniłem
![]() <Ku pamięci Arakonasa i Arakonesa> Future Arak !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Duzo ssow i to sie ceni!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm...Myslalem ze jakby tak robil to by bylo napisane killed by fire |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale jak sie ma 20 hp lub mniej i sie rzuci, wtedy to pisze, że sam się zabił
![]() @Nekromanta Zdjęcia sa ułożone tak jak grałam. Potem raz grałam na Isara, a raz na Aldora i dlatego to tak. Teraz już głównie Aldora. Ostatnio edytowany przez Betusia - 21-11-2004 o 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() Gratz Bet fajne ss moze kiedys jakie zemną pokazesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() Ladne sski gz ;] nafet jestem na 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() hehehe no tak niewiątpliwie jestem tam tyle ze slabo mnie widac
![]() evul betusia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() [IMG]
![]() to ss z ghost shipa tylko 1 bo 2 nieciał sie an stronce załadowac jak sie uda to wyśle Ostatnio edytowany przez sammum - 22-11-2004 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() A oto mój drugi zsolowany drag tą postacia.
Smok zabity został na 24 lvl ze skillami 62/47 Poszły 2 vity i 2 uhy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Betusia - 22-11-2004 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() GratQ... ale juz Cie Brudnym przegonilem xD
|
![]() |
![]() |