|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Na początek Fake'i ze starego tematu oto one
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnego dnia oglądałem prognoze pogody i okazało się że będzie padał śnieg a następnego dnia bardzo słonecznie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następnego dnia loguje się do gry a tu patrze tylko ja na wysepce zostałem a wszystko inne utoneło włącznie z moim domkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten pomysł mam od jakiegoś kolesia z forum który sam to kiedyś zrobił ![]()
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() eee....
źle powklejane, i robione narzędziami z painta, prędzej dział twórczość powinien być do "koloryzowania" screenow paintem...... Fake eq można zrobić w eq makerze dość sławnym(czyż nie z tąd go masz???) Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja proszę o rady na przyszłość i to nie plagiat bo to mój kolega robił i mi pozwolił a fake'i to moje dopiero pierwsze a żle powklejane bo nie mam innego programu tylko paint i jak macie linka do jakiegos dobrego programu to podajcie plz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[ Jeżeli ktoś komuś coś,ewentualnie nikt nikomu nic,to po co komu na co?Jeżeli ktoś tak a nie inaczej,to czemuż by nie...? ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sekator - 02-01-2005 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Geregor
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ten ze sniegiem sie nawet moze podobac. Ten z pokemonami - juz raczej nie, napisow nei widac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Boze... Czemu takie n00by przyszly do tego tematu ? Przeciez ten ostatni to jest kopia innego. On tylko powklejal idiotow z kreskowek. Nie... Skad oni sie biora ? =[
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Lucera/Venore
![]() |
![]() Ee.. A ta Althana na końcu to ty? Bo pamiętam jak mnie zabiła , gdy weszłem na maina. Tydzień nie grałem w Tibię, po tym wydarzeniu
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Behe solo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu loocik po Beho huncie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Najlepsze z twoich prac ale są błędy:
1)Gdy walisz z hmm nie ma obrażeń od SD ![]() 2)Rafcio ma za duze odstepy *chyba , że to specjallnie) 3)Zły kolor paska hp behemonta 4)Powinien być napis Behemont Ostatnio edytowany przez Vamerian - 02-01-2005 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale mi chodziło o to że najpierw walną z SD a potem z HMM
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Słabiutkie te fake ogólnie, pomysły niektóre nawet fajne, ale wykonanie... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to teraz wam pokaże mój najnowszy Fake Eq look
![]() ![]() A teraz historyjka Nie wiem o co chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() No pewnego razu dwoje orków miało walczyć na śmierć i życie a sędzią był orc leader ![]() ![]() Gdy sędzia powiedział FiGhT przyszedł jakiś narwniec i strzelił kulą ognia w środek ringu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kula pozostawiła po sobie dziure z lawą ![]() Orc leader się w****ił i zawalił dla narwańca z Exori ![]() Narwaniec odrazu padł ![]() ThE EnD CoMMeNt PlX ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Toruń
|
![]() Skąd takie po****sy sie biorą!? JAK NIE UMIESZ TO NIE RÓB TYCH FAKE'ÓW!
1. Pomysły sa po prostu żenadne! 2. Wykonanie jest po prostu żenadne! 3. Nie są ani kapke śmieszne, odkrywcze, ładne, zaskakujące, ani nic w tym rodzaju, są po prostu żenadne! Słowem jednym : ŻENADA Ktoś tam w górze ma poczucie humoru skoro ktoś taki jak "sekator" istnieje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() bron lolu sekator to postac niepamietam na jakim swiecie obecnie gra chyba na aldorze mevarem . moze sam pokazesz lepsze fake ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Eee... Eee?
Pomysły: 1-2-3/10 Wykonania:1-2/10 -O-.-O- |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Cytuj:
Ludzie komentować MOŻNA nawet jak się gówno umie. A co do tematu to fake'i take sobie. Czcionka zrąbana. Chyba nie chciało ci się łączyć liter. Pomysł i wykonanie troche ***owe. Ogólnie 2/10
http://kevan.org/brain.cgi?Dark%20Pally Kliknij tu, aby zobaczyć najlepszy fake na świecie ![]() http://tinypic.com/be5wm DREWNO PLX Mój Blog http://darkpally.blog.onet.pl Ostatnio edytowany przez Dark Pally - 02-01-2005 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() dam ci najlepszą rade na przyszłość:
Nie rób fake |
![]() |
![]() |