Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Tibia.pl Counter-Strike 1.6 IP: 195.42.112.1:27030 > Counter-Strike 1.6

Notki

Counter-Strike 1.6 Ogolna dyskusja na temat tej gry

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-12-2008, 10:45   #1
minikrz
CS Tibia.pl Team

minikrz's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
minikrz ma numer GG 1561030
Domyślny Nabór. Czy i ewentualnie kiedy ?

Witam,

pytanie pewnie według niektórych z Was mam nubiarskie, ale musze je zadac, oficjalnie.

Drodzy Admini i wierni Gracze,

kiedy odbędzie się następny nabór lub wymiana składu adminów na serverze ?. Pytam ponieważ z tego co zaobserwowalem, niekiedy jest gorzej niż tragicznie nawet, gdy "admin/i" grywają na servie. Mowa o zachowaniu oczywiście. Wymieniać z imienia i nazwiska mysle, ze nie ma sensu. To tylko moje skromne spostrzezenia. Dla zainteresowanych informacja na priva, aby nikogo pochopnie nie obrazac (bo byc moze sie myle). Chcialbym aby z jednej strony ten post znalazl swoja nalezytą mu odpowiedź na pytanie zadane w temacie, ale z drugiej strony chcialbym aby byl on pierwszym krokiem do rozmowy na temat zachowania na servie i utrzymania slynnej juz "kultury" wsrod graczy ale i nie tylko...zle nie jest ale mogloby byc lepiej

Zapraszam do wypowiedzi.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-12-2008, 16:36   #2
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Co do wyborów na admina. Póki co w ogóle się o tym nie wspomina w gronie moderatorów. Wybory będą wtedy, kiedy wyjdziemy z założenia, że serwer całymi dniami stoi pusty (w sensie bez żadnego admina), z tego co widzę teraz tak nie jest. Po południu często widzę Głodzille, wieczorami sam gram + kaktus, shepard, skazi czasami wejdzie. O Dromie nie mówie bo to dupek bez kultury!!! : d. Podsumowując: chyba jeszcze nie czas.

Co do zachowania adminów: to jest zagadnienie na indywidualne przypadki, jeżeli chcesz poskarżyć, czy coś w tym stylu, to zrób to prywatnie do Naolina - lub publicznie na forum, ale raczej w osobnym temacie, konkretnym i skupionym na zachowaniu jakiegoś tam admina.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2008, 11:47   #3
minikrz
CS Tibia.pl Team

minikrz's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
minikrz ma numer GG 1561030
Domyślny

Ryba co do pierwszego akapitu to zgadzam sie w 100%, jako "stary" znajomy Droma musze zripostowac...sam, żeś dupa jest

Co do drugiego wątku to stosowną rozmowe z Naolinem już odbyłem. Pogadaliśmy sobie na ten temat. Dla mnie jest już wszystko jasne

Jeśli nikt już nie chce sie wypowiedzieć proponuje: Zamknąć temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania