![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2009
Lokacja: Elbląg
Imię: Fenreall
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 4
|
![]() Gram w Battleon'a i mam pare pytan co to tej gry. Zaczne od poczatku. Mam 31 lvl i nie wiem z kad wziasc miksturki do leczenia. Czytalem na forach ze mozna miec tylko 1 ale musi byc jakis sposob aby posiadac ich troche wiecej na raz. A druga sprawa to jak zmiecic swoje atrybuty (STR,DEX itd.)? Mam 31 lvl i mam all po 10 punktow.
1. Z kaz wziasc wiecej potow i jak je zdobyc ? 2. Jak zmienic swoje atrybuty ? Prosze o dokladne opisy miejsc i gdzie mozna dane czynnosci zrobic. Prosze takze o nie pisanie taki odpowiedzi jak np. Idzi to jakiegos NPC i tam se zmieniasz. Potrzebuje konkretow. Prosze pisac jak dla poczatkujacego. Z gory Thx za dobre checi. Czekam z utesknieniem na jakies dobre odpowiedzi. xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2009
Lokacja: MyWorld
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czimi Bumboks
Profesja: Rookstayer
Poziom: 20
Skille: 18/21
![]() |
![]() Siema. Też gram w tę grę i podpowiem ci. Atrybuty zmieniasz u stat trainera. Zagadaj do tego czerwonego cosia na początku.
Co do potek, podobno się je robi . Sam nie wiem z kond je brać. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie dzieki Heatvich za udzielenie takiej odpowiedzi jakiej sie spodziewalem. Napewno bedzie mi sie teraz lepiej gralo. Jesli dowiesz sie jak robic potki to czekam na next odpowiedz.
Jesli ktos zna dokladne wiadomosci co do potkow to prosze o posta. Thx jeszcze raz. Pozdrawiam =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Pamiętam, że za każdym razem jak się przelogowywałem to dostawałem 1-2 potiony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Potiony mozesz wziasc np ze skrzynek na questach, lub z domku (ale to kosztuje Z-tokeny)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poty sie robi w chacie Warlicka [tego maga] musisz wkładać do gara różne rzeczy z półki i ci potki wyjdą ;p
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Noradin jesli to dziala to bedzie good. A jesli chodzi o ta chate maga, to ona jest w tym miescie podstawowym, w ktorym sie pojawiasz (podajze to jest miasto Battleon) czy w Nawiedzonym Miescie ( nie pamietam nazwy) ?
Bo moj brat czytal ze mozna miksowac jakies skladniki na poty w tym nawiedzonym miecie i chce sie upewnic dokladnie gdzie. Jak dasz rade odpisz. Thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... Czytałem coś i wiadomo mi że poty się robi u tego maga jak napisał ktoś up. Ale nie znam składników do końca, ja poty także pobierałem z questa(bodajże z jakimś trollem dostawałem 10 mana i 10 health) ale nie pamiętam go do końca.
Poczytam coś jeszcze i dam ci znać. @edit Jeżeli tolerujesz "pomoce" to masz to. Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() Time 4 Some Fun. 99% ludzi uważa że grafika jest najważniejszą częścią gry. Jeśli należysz do tego 1%, wklej to do podpisu. Ostatnio edytowany przez Heatvich - 28-04-2009 o 12:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Powiem tak : Wiem ze jestem Fighterem 31 level obecnie i ukonczylem 4 trening ze tak powiem u jakiegos kolesia w tym sklepie "INN"... Nie wiem czy moja odpowiedz jest dobra bo gram w to 1 raz i nei wiem co gdzie sie robi jeszcze.
Btw. Jak ktos dobrze sie zna na tych klasach czy czyms tam niech objasni o co w tym kaman i poradzi czym najlepiej byc jako Fighter... I gdzie sie robi ta klasa krok po kroku znaczy sie gdzie jest ten NPC. Sorrki jezeli zle zlozylem pytanie znaczy sie bez sensu ale jezeli rozumiecie o co chodzi to napiszcie. Z gory Dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hah
![]() LVL Fightera - tak jakby doświadczenia jak np. Policjant , Sierżant itp. Po zrobieniu 5 lvl fightera polecam zrobienie klasy Berserker <travel map i tam u góry masz Berserker coś tam>. I zagadasz do npc , on ci da 5 poziomowego questa <co 1 poziom silniejsze stwory!> Ja obecnie gram Rouge <43 lvl , klasa Ninja , rasa Human Werevolf>. Następnie dla wyzwania polecam ci zrobienie z siebie DracoMancera <o ile możliwe dla fightera> a z resztą dasz sobie radę ;D Btw. Wrzuć screena ze swoimi statsami czy coś.
![]() Time 4 Some Fun. 99% ludzi uważa że grafika jest najważniejszą częścią gry. Jeśli należysz do tego 1%, wklej to do podpisu. Ostatnio edytowany przez Heatvich - 28-04-2009 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki za powyzsze info. Na bank sie przyda...
A co do statystyk to oto link : http://img527.imageshack.us/img527/3045/53798332.jpg Jezeli o to chodzi ^^ Jezeli masz jakis plan jak pujsc w staty to powiedz x] Ja mam tak jak na screenie. I pujde w tego Berserka. A tak poza tym to widze ze gramy na 1 swiecie w Tibi x] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm.. No to rozłożenie stat masz b.dobre. Ładuj tak dalej do 45~ , a potem radze ci dodać trochę w luck ze względu na mniejsze waste.
Jeżeli walisz coś czarami to dodaj parę w intellect. Co do serva tibii to się zgadza ![]() a btw. Polecam ci robić dużo questów. Niezła kasa, exp i dużo z-token'sów wpada ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj wbiłem i new postać zrobiłem xd powiedzcie jak sie staty robiło? [str itp] bo dawno nie gralem
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak staty sie robi masz wyzej napisane, ale powtrze : Po zalogowaniu masz takiego Czerwonego jakby krolika wchodzisz w niego i bierzesz "Hello!", potem bierrzesz cos takiego jak Stat Triner czy cos w tym stylu i wybierasz u kogo sie szkolic chcesz i bierzesz tylko jakie Atrybut se podnosisz i to wsio chyba... Jedynie tyle ze placisz coraz wiecej na dany atrybut oraz trener robi sie tez silniejszy ^^ u Sir... cos tam mozesz trenic all, u maga to jak na maga przystalo a u tego Warriora tylko END, STR i DEX jak na wojownika x]
Jak o to chodzi to prosze.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No
![]() ![]() Refresh. Wklejamy SS z naszymi postaciami? ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak wkleisz pierwszy Screena to ja tez moge ^^ Chce najpierw zobaczyc jak to ma wygladac.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No ok
![]() @edit Mój Tecov. 45 Rogue ![]() No i kolekcja 3 armorków ![]() ![]()
![]() Time 4 Some Fun. 99% ludzi uważa że grafika jest najważniejszą częścią gry. Jeśli należysz do tego 1%, wklej to do podpisu. Ostatnio edytowany przez Heatvich - 28-04-2009 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Niedawno se zrobilem Berserka, ale chodze z zbroja Fightera bo mnie jeszcze nie stac
![]() Sorki ze fotka w linku, ale nie wiem jak dodac obrazek i mam z tym klopot. http://img524.imageshack.us/img524/1408/obojetnie1.jpg Jak mozez to wes napisz jak zrobic inna Race niz Human ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Ale wy sie męczycie ze screenami ;p, poprostu zalogujcie i kliknijcie "character page", na dole po prawo od twilliego i oto wynik: http://aq.battleon.com/build30/charview.asp?temp=116072
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |